Beşiktaş'ta FLAŞ CAS kararı!

FutbolArena - Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi’nde geçtiğimiz sezon Lyon ile oynanan maç öncesinde çıkan olaylar nedeniyle ertelemeli bir ceza almıştı. 

1
Siyah-beyazlılar bu sezon taraftar sorunu yaşamaması adına CAS’a gitmeye karar verdi.

2
Önceki gün kulübe gelen gerekçeli kararı inceleyen siyah-beyazlı yönetim, UEFA’nın sert tutumu karşısında adeta şoka girdi.

3
Avrupa’daki maçlara taraftar götürmemeyi planlayan Beşiktaş’a, UEFA’nın "Bunu kabul ederiz ama rakip takım tribünlerdeki Beşiktaş taraftarlarını senin taraftarın olarak kabul ederim" dediği ortaya çıktı.

4
Bu durum karşısında şaşıran yöneticilerin ise "Rakibimizin satacağı bilet ve o ülkenin emniyet tedbirlerindeki boşluklar bizi nasıl ilgilendirir" diye isyan ettikleri öğrenildi.

5
CAS’a verilecek dilekçede bu durumu da gündeme getirecek olan Beşiktaş Yönetimi’nin, Avrupa maçlarına seyirci götürmeme planının yanında, rakip tribünlerdeki Türk seyirciler için de önlem almaya çalışacağı vurgulandı.

6
Yöneticilerin "Eğer kurada bir Alman takımı çıkarsa biz nasıl önlem alabileceğiz. UEFA’nın bu kararı hiç adil değil.

7
Adeta Avrupa’ya gelmeyin diyorlar. Eğer bu karar değişmezse, işimiz zor" diye konuştukları bildirildi. (Milliyet)

Futbolarena anasayfasından devam...