Beşiktaş'a Fransa'dan dev golcü

 FutbolArena - Beşiktaş’ta gelecek sezonun transfer çalışmaları erken başlarken bir yandan da kulübe menajerler tarafından oyuncu öneriliyor.  

1
Spor Toto Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Beşiktaş, en yakın takipçisi Medipol Başakşehirile arasındaki puan farkının 2’ye düşmesini engelleyemedi.
2
Şampiyonluk mücadelesini sürdüren siyah beyazlılarla ilgili transferde sürpriz bir gelişme yaşandı.
3
Fransa Ligi’nde Caen forması giyen Ivan Santini’nin menajerinin Beşiktaş ile temasa geçtiği kaydedildi. Hırvat futbolcunun bonservis bedeli için Beşiktaş ile konuşulan rakamların 3 milyon Euro seviyesinde olduğu ifade edildi.
4
Vincent Aboubakar’ın durumuna göre golcü transferinde yol alacak olan siyah beyazlılar için Ivan Santini isminin gündeme gelmesi dikkat çekti.
5
27 yaşındaki Hırvat golcü kariyerine ülkesine başladı. 2009 yılında Insgolstadt ile anlaştıktan sonra Zadar ve Freiburg’a kiralık gönderilen oyuncu, 2013’te Kortrijk ile anlaştı.
6
2 yıl sonra Standart Liege’in dikkatini çeken oyuncu geçtiğimiz yıl 2,5 milyon Euro karşılığında Caen ile anlaştı. Bu sezon Fransız ekibinde 37 resmi maçta 18 gol, 2 asistlik performans sergileyen Ivan Santini dikkatleri üzerine çekti.
7

Caen ile 2019 yılına kadar sözleşmesi olan Ivan Santini’nin transfermarkt verilerine göre mevcut piyasa değeri 3 milyon Euro.

Futbolarena anasayfasından devam...