Beşiktaş istedi, La Liga'ya transfer oldu

 FutbolArena - Beşiktaş transfer sezonunda bu yaz en çok santrfor pozisyonuna mesai harcadı.  

1
Siyah beyazlı ekibin uzun süre gündeminde yer alan golcü ismin transferi gerçekleşmemişti.
2

O golcü La Liga ekiplerinden Las Palmas’a transfer oldu.
3
Loic Remy bugün Chelsea ile olan sözleşmesini feshetti ve 2 yıllığına La Liga ekibi Las Palmas’a imza attı. Las Palmas kulübü de resmi internet sitesinden bu transferi resmen açıkladı.
4

Remy kariyerine Lyon altyapısından başlarken sonrasında Lens, Nice ve Marsilya gibi Fransız takımlarının formasını giydi. Başarılı golcü ardından Newcastle United’a transfer olurken burada performansının ardından Chelsea’nin dikkatini çekti.
5
13. 2 milyon euroya Chelsea’ye transfer olan Remy yeni kulübünde ilk 11’de forma giymekte zorlanırken bir dönem Crystal Palace’a da kiralandı. Remy geçen sezon Palace’ta sadece 5 lig maçına çıkarken 2013-2014 sezonunda Newcastle United’ta yakaladığı performansı bir daha yakalayamadı.

Futbolarena anasayfasından devam...