Luis Nani'nin serbest kalma maddesi

İspanyol Valencia külubü Nani için gerekli olan 8,5 Milyon Euro bonservis bedelini ödeyerek futbolcunun transferini bitirdi.

1
Sarı-Lacivertli taraftarlar Luis Nani’nin sözleşmesinde bulunan çıkış maddesinin düşük olduğu konusunda sosyal medya üzerinden yorum yaparak bu durumu eleştirdi ve bu bedelin daha yüksek olması gerektiğini belirtti.
2
Bunun sebebi Nani’nin bu konuda ısrarcı olması.
Başlangıçta Türkiye’ye gelmeyi düşünmeyen futbolcuyu ikna etmekte için dönemin Sportif direktörü Giuliano Terraneo, bizzat futbolcunun yanına giderek ikna etti.
3
Tüm detaylarda anlaştıktan sonra Luis Nani sözleşmesine "Haziran ayında 8,5 Milyon Euro’ya serbest kalır" maddesinin eklenmesini istedi. Aksi taktirde sözleşmeyi imzalamayacağını belirtince bu durum yönetim tarafından kabul edildi. 
4
28 yaşında Fenerbahçe’ye transfer olan futbolcu, kendinin göstererek kariyerini tekrar Avrupa’da sürdürmeyi planlıyordu. Bunun için de böyle bir maddeyi sözleşmeye ekleterek hedefine ulaştı.

Futbolarena anasayfasından devam...