Şenol Güneş parayı değil Beşiktaş'ı seçti
Beşiktaş'ta dün Futbol Arena'nın duyurduğu gibi Şenol Güneş dönemi resmen başladı. Güneş parayı değil, Beşiktaş'ı seçti.
FutbolArena Detay - Beşiktaş'ta Şenol Güneş dönemi resmen başladı. Uzun süren görüşmeler sonucu Beşiktaş'ın anlaştığı Şenol Güneş aslında parayı değil Beşiktaş'ı seçti.
Şenol Güneş'in yönetimden istediği en önemli eylemse oyuncu ödemeleri oldu.
İşte 2 maddede transfere dair öne çıkan detaylar:
1- Şenol Güneş'e hem İran hem de Güney Kore'den önemli teklifler geldi. Gerek İran kulübü gerekse Güney Kore kulübü Şenol Güneş'e Beşiktaş'ın verdiğinden daha fazlasını verdi.
2- Şenol Güneş oyuncu alacakları konusunda yönetimden garanti istedi. Bursaspor'da bu sorunu sık sık yaşayan Güneş'in talebi “oyuncular alacakları için bana gelmesin. Oyuncunun parası ödenmeyince futbolcuyu hedefe götürmek zorlaşıyor" şeklinde oldu.