Berkay'dan yeni Arda Turan açıklaması (Berkay Arda Turan davasında son durum)

Berkay, Arda Turan'a cevap verdi mi? Berkay, Arda Turan hakkında ne konuştu? Berkay ve Arda Turan davası sonuçlandı mı? Hepsi haberimizde.

FutbolArena - Medipol Başakşehir'in yıldız ismi Arda Turan geçtiğimiz günlerde gündeme bomba gibi düşen Berkay ile olan kavgaları hakkında geçtiğimiz gün CNNTÜRK ekranlarında canlı yayında açıklamalarda bulunmuştu. Şarkıcı Berkay, Arda Turan'ın yaptığı açıklamaya cevap verdi. Şarkıcı Berkay, Arda Turan hakkında ne dedi? Berkay, Arda Turan'ın sözlerine ne cevap verdi? Haberimizde.


Berkay, Arda Turan'ın sözlerine ne cevap verdi?


Arda Turan geçtiğimiz gün yayınlanan bir televizyon programında şarkıcı Berkay ile aralarında yaşanan olay hakkında açıklamada bulunmuştu. Arda Turan, Berkay hakkında: ''Bu işi magazine dökmek istemeyenler sabahın köründe gazetecileri aramazdı. hastanede de yaşananlar farklıydı" demişti. Berkay, Kanal D ekranlarında yayınlanan magazin programında Arda Turan'a şu sözler ile cevap verdi.

''GÖRÜNTÜLER ORTADA''

''Bizde bir gün konuk olursak konuşuruz. Ben izlemedim programı. Sabah 6'da kimseyi aramadım. Bir tane gazeteci varsa beni sabah 6'ta aradı diyecek çıksın. Görüntüler var. Silahla gelen bir adam var. Onlarca kişi var. Bana da Arda Turan gibi teklifler geliyor ben sadece dava süreci olduğu için bekliyorum. Bi zaten Haziran ayını bekliyoruz. Şahitler dinlenecek ve her şey ortaya çıkacak. Dava sürecinde konuşmak uygun değil.''

Arda Turan Berkay davası bitti mi? Arda Turan Berkay davasında kararı çıktı mı?


Bir eğlence mekanında kavgaya tutuşan ve Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan'ın burnunu kırdığı şarkıcı Berkay arasında geçen dava başladı. Arda ve Berkay davası sosyal medyanın da gündemine oturdu. Şarkıcı Berkay'ın burnunu kıran ve hastanede silah çeken Arda Turan için dava açılmıştı. Arda Turan ile şarkıcı Berkay arasındaki kavgayla ilgili açılan dava başladı. Medipol Başakşehirli futbolcu Arda Turan'ın 12,5 yıla kadar hapsi istendi.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre, İddianamede yer alan diyaloglar şu şekilde;Arda Turan: "Yengeyi tanımıyordum, bilsem böyle bir şey yapar mıyım? İstersen vurabilirsin."

Berkay: "İndir o silahı, zaten yaptığın y...lık."Arda Turan: "Bizde y...lık olmaz."


ARDA TURAN VE BERKAY'IN KAVGA GÖRÜNTÜLERİ



Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER