Benzin zammı açıklanacak mı? Benzine zam gelecek mi? Benzin zam haberleri için flaş karar

Benzine yapılan zamlarla ilgili sürpriz bir karar alındı. Vatandaşlar benzine zam yapılıp yapılmayacağını artık önceden öğrenemeyecek mi? Benzin zammı geldi mi? Benzin fiyatları güncel 2018 ne kadar? Benzin zam haberleri.

Benzin zammı yapılacak mı? Benzin zammı ne kadar oldu? Güncel benzin fiyatları nedir? İstanbul benzin fiyatları öğrenilebilecek mi? Benzin zamlarıyla ilgili değişikliğe gidileceği açıklandı. Bundan sonra benzin zam fiyatlarını öğrenmek isteyen araç sahipleri önceden bilgi sahibi olamayacak. Benzin fiyatları hakkında yapılan değişiklikle ilgili son haberler burada.

Benzin zamlarını öğrenmek yasaklandı mı? Benzine zam geldi mi? (10 Mayıs 2018)


Benzin İşveren Sendikası yaptığı açıklamada benzin zamları hakkında bilgilendirmede bulundu. Sözcü'den Derin Gökçe'ye konuşan PÜİS yetkilileri şu ifadeleri kullandı:

"Artık internet sitemizde yapılan zamları ve indirimleri yayınlamayacağız. Çünkü biz insanları bilgilendirelim derken büyük tepki alıyoruz. Facebook sayfamıza onlarca insan küfür ediyor. Biz de yönetim kurulu olarak böyle bir karar aldık."

Dün benzinin litre fiyatında 5, motorinin litre fiyatında da 7 kuruşluk indirime gidilmişti. Her zaman olanın aksine bu karar PÜİS'in internet sitesinde yayımlanmamıştı.

OPET AKARYAKIT FİYATLARI İÇİN TIKLA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER