Belçika 2-1 İsviçre maç özeti ve golleri (İZLE)

Belçika - İsviçre maç özeti. Belçika sahasında ağırladığı İsviçre takımını Romelu Lukaku'nun attığı gollerle 2-1 mağlup etti. Belçika - İsviçre maç özeti ve golleri haberimizde.

FutbolArena - Belçika 2-1 İsviçre maç özeti ve golleri izle. Belçika, UEFA Uluslar Ligi A grubunda İsviçre'yi sahasında ağırladı. Belçika mücadelenin son dakikalarında buluduğu gol ile müsabakadan 2-1 galip ayrıldı. Belçika 2-1 İsviçre maç özeti ve golleri izlemek için haberimize göz atabilirsiniz.


BELÇİKA - İSVİÇRE MAÇ ÖZETİ VE GOLLERİ


Belçika - İsviçre maç özeti. Belçika, UEFA Uluslar Ligi'nde İsviçre'yi ağırladı. Ev sahibi ekibi mücadeleden 2-1 üstünlük ile ayrıldı ve gruptaki ikinci galibiyetinie alarak 6 puana yükseldi.

Mücadelenin ilk yarısı 0-0 golsüz eşitlik ile tamamlanırken Belçika 58. dakikada Thomas Meunier'in asistinde Romelu Lukaku'nun golü ile mücadelede 1-0 öne geçti.

ROMELU LUKAKU YILDIZLAŞTI

İsviçre bu gole 76. dakikada cevap verdi. İsviçre Mario Gavranovic'in golü ile eşitliği sağlasa da Lukaku'nun 84. dakikada attığı gole engel olamadı ve müsabaka Belçika'nın 2-1'lik üstünlüğü ile tamamlandı.

Spor Toto Süper Lig takımları ile ilgili tüm gelişmelere Süper Lig sayfasından ulaşabilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER