Beşiktaş'ta seçim iptal edildi

Beşiktaş'ta Mayıs ayında yapılan divan kurulu başkanlık seçiminin iptal edildiği belirtildi.

FutbolArena - Beşiktaş'ta geçtiğimiz Mayıs ayında yapılan divan kurulu başkanlık seçiminin mahkeme tarafından iptal edildiği ifade edildi. Yalçın Karadeniz'in kazandığı seçimin, Mayıs ayında değil Temmuz ayında yapılması gerektiği için seçimin iptal edildiği belirtildi.

"BEŞİKTAŞ TARİHİNDE BİR İLK"

Habertürk'te yer alan habere göre; Divan yönetimine aday olan Ali Rıza Dizdar'ın; kongrenin mayıs ayında değil, temmuzda yapılması gerektiği yönünde yönetim kurulu aleyhine açtığı dava mahkeme tarafından kabul edildi.

Divan başkanlık seçiminde kongre başkanı olan Şeref Nasır, bu kararın Beşiktaş tarihinde bir ilk olduğunu belirtti. Nasır, “Tüzüğe göre ‘Mayıs ayı başlarında yapılan seçim kongresinin sonrası her 3 yılda bir günün koşulları dikkate alınarak yönetim kurulu tarafından belirlenecek bir gün seçimli genel kurul yapılır' maddesine göre divan, kongre yapmıştır. Yapılanların hepsi normaldir. Yönetim kurulu seçiminden sonra divan başkanlık seçiminin tarihini divan belirler maddesi var. Ancak sayın Ali Rıza Dizdar kongrenin 1.,4.,7. aylarda olması gerektiğini söylüyor. Tüzükte bu tarihler normal toplantıyı gösterir. Yalçın Karadeniz ile aralarının iyi olmadığı için yönetim de Dizdar'a destek oldu" diye konuştu.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri