Beşiktaş'ın rakibi Dinamo Kiev'in hocası Rebrov isyan etti

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Sergei Rebrov, Vorskla mağlubiyeti sonrası takımın içinde bulunduğu olumsuz koşullardan dolayı isyan etti. 

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakiplerinden Dinamo Kiev, Ukrayna Ligi'nde oynadığı son maçta Vorskla'ya 2-0 mağlup oldu. Bir süredir takımdaki bazı futbolcuların isteksiz olduğunu vurgulayan Rebrov, karşılaşma sonrası düzenlediği basın toplantısında isyan etti.

"BÖYLE OLACAĞI BELLİYDİ."

Dinamo Kiev Teknik Direktörü Rebrov, Vorskla maçı öncesi düzenlediği basın toplantısında, "Kaybetmeyi hak ettik. Kazanmak için gerekli pozisyonları bulduk ama savunmada inanılmaz hatalar yaptık. Sadece hücum etmekle olmuyor. Vorskla 3'ü, 5'i bulabilirdi." dedi.

Sergei Rebrov basın toplantısının devamında takımın içinde bulunduğu olumsuz koşulları da aktardı. "Şu anda kimseyi suçlamam. Mağlubiyette sorumluluk benim. Ancak zorluklar yaşıyoruz. Dragovic ve Veloso gibi iki önemli oyuncumuzu kaybettik. Sakatlıklar var. Kulübeyi doldurmakta zorlanıyoruz. Bazı futbolcularımızın form grafikleri yii değil. Böyle bir mağlubiyetin geleceği belliydi. Daha farklı da kaybedebilirdik." ifadelerini kullandı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri