Beşiktaş Transfer Haberleri: Stopere ilk aday Nicolas N'Koulou

Gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Beşiktaş'ta stoper bölgesine yapılacak transfer için ilk hedefin Nicolas N'Koulou olduğu öğrenildi.

FutbolArena Özel - Süper Lig'de şampiyon olmasına rağmen zaman zaman savunma bölgesinde sorunlar yaşayan Beşiktaş'ta transferde öncelik stopere verildi. Şenol Güneş'in isteği doğrultusunda bu bölgeye 2 transfer yapmak isteyen siyah beyazlıların ilk adayının Marsilya ile sözleşmesi sona eren Nicolas N'Koulou olduğu öğrenildi.


Beşiktaş, Nicolas N'Koulou'yu transfer etti mi?


26 yaşındaki Kamerunlu futbolcu için harekete geçen yönetim oyuncunun transferini bitirmek istiyor. Futbolcunun Fransız kulübüyle sözleşmesinin sona ermesini fırsat bilen idareciler imza parası ile oyuncuyu renklerine katmayı planlıyor.


Nicolas N'Koulou kimdir? Nicolas N'Koulou transfermarkt değeri


Futbola Monaco altyapısında başlayan oyuncu 2008 yılında A Takım'a yükseldi. 3 yıl burada forma giydikten sonra 2011 yılında 3,5 milyon Euro bonservis bedeliyle Marsilya'nın yolunu tuttu. 5 sezondur Marsilya'da top koşturan oyuncunun sözleşmesi bu yıl itibariyle sona eriyor. Nicolas N'Koulou'nun transfermarkt verilerine göre piyasa değeri 10 milyon Euro.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri