Beşiktaş Transfer Haberleri - BJK Transfer Listesi (21 Temmuz 2016 Perşembe)

Basında çıkan Beşiktaş transfer haberlerini sizler için derledik. Beşiktaş ile ilgili basında bugün hangi transfer haberleri yazıldı?

FutbolArena - 21 Temmuz 2016 Perşembe gününde basında çıkan Beşiktaş transfer haberlerini derledik.

21 Temmuz 2016 Perşembe Beşiktaş Transfer Haberleri

Mario Gomez, Beşiktaş'ta kalacak mı?


Beşiktaş'ta geleceği belirsiz olan Mario Gomez için İtalyan basınından yeni bir haber geldi. Bonservisi Fiorentina'da olan oyuncu için İtalyan ekibinin 7 milyon Euro talep ettiği belirtildi.

Gazetta dello Sport'un haberine göre; Wolfsburg'un talip olduğu yıldız futbolcu yeniden ülkesine dönmeye sıcak bakmıyor. Yıldız golcünün Almanya yerine İspanya veya İngiltere'yi tercih edeceği ifade edildi.

Fiorentina'nın ise 7 milyon Euro karşılığında oyuncuyu elden çıkarmak istediği belirtildi.

FutbolArena'nın edindiği bilgilere göreyse Mario Gomez 2 Ağustos'ta Beşiktaş ile çalışmalara başlayacak.

Beşiktaş, Loic Remy ile anlaştı mı?


Beşiktaş'ta bir türlü sonuçlanmayan Mario Gomez transferi için çalışmalar devam ederken, kulüp bir yandan da golcü arayışlarına hız verdi.

Mario Gomez'in transferi için uzun süredir bekleyen ve görüşmeleri yürüten Beşiktaş Yönetimi, Alman oyuncunun alternatifleriyle de görüşmelere hız verdi.

Beşiktaş kaynakları, Gomez'deki belirsizliğin devam ettiğini ve yeni sezonda siyah-beyazlı takımda olmayabileceğini ifade ederek, “Kulüp, Gomez'in yerine arayışlarına hız verdi. Bir yandan Gomez için girişimler devam ediyor diğer yandan Alman oyuncunun yerine, güçlü bir futbolcu transferi için görüşmeler sürüyor" bilgisini verdiler.

Beşiktaş'ın Gomez'e alternatif olarak Loic Remy ile anlaştığı öğrenildi. Siyah beyazlı yetkililerin Gomez'in durumuna göre hareket edeceği ve bu nedenle Remy transferini şu an için beklettiği ifade edildi.

Chelsea ile 2 yıllık daha sözleşmesi olan Loic Remy, geçtiğimiz sezon 20 maçta forma giymiş ve 3 gol atmıştı.

Jose Sosa, Milan'a transfer olacak mı?


Beşiktaş'ta takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Jose Sosa için Milan'dan resmi teklifin geldiği iddia edildi. İtalyan devinin Arjantinli oyuncu için siyah beyazlılara 6,2 milyon Euro önerdiği ifade edildi.

Akşam Gazetesi'nin haberine göre; Jose Sosa için 8 milyon euro isteyen Başkan Fikret Orman ve ekibi, Milan'dan gelen bu öneriye olumlu yaklaştı.

Hafta sonuna kadar İtalyan yöneticilerle görüşecek olan Beşiktaş, 6.2 milyon euroluk ücreti yukarıya çekmeye çalışacak. Eğer Kırmızı-Siyahlılar, bu parayı artırmasa bile anlaşma yapılacak.

Beşiktaş, Anderson Pico'yu transfer edecek mi?

Beşiktaş'ta gelecek sezon için transfer çalışmaları devam ederken gündeme sürpriz bir ismin geldiği iddia edildi. Siyah beyazlıların sol bek mevkisi için bonservisi Flamengo'da olan Anderson Pico ile ilgilendiği öne sürüldü.

Takvim'in haberine göre; Fikret Orman'ın Teknik Direktör Şenol Güneş'le yaptığı değerlendirme sonucunda bugüne kadar gündeme hiç gelmeyen Anderson Pico'nun masaya yatırıldığı ortaya çıktı.

Oyuncuyu kiralamak isteyen Beşiktaş'ın teklifini yapacağı ifade edilirken, Flamengo'nun da bu talebi olumlu karşılayacağı belirtildi.

Anderson Pico kimdir?


27 yaşındaki Brezilyalı sol bek kariyerine ülkesinde Gremio takımında başladı. Buradan çeşitli kulüplere kiralık olarak gönderilen oyuncu 2014 yılında Flamengo'ya transfer oldu. Flamengo'da da tutunamayan Pico, geçtiğimiz yılı Dnipro'da kiralık olarak geçirdi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Beşiktaş Son Dakika Haberleri