Bedelli Askerlik yaşı kaç olacak? Bedelli Askerlik kaç lira? 2018 Bedelli Askerlik parası

Bedelli Askerlik yaş sınırı merak ediliyor. Bedelli Askerlik konusunda hükümetin çıkaracağı yasada yaş sınırı kaç olacak? Bedelli Askerlik ne zaman çıkacak? Bedelli Askerlik ne kadara yapılacak? Bedelli Askerlik kaç liraya yapılacak? Bedelli Askerlik için ne kadar para ödenecek? Bedelli Askerlik kimler yapacak? Detaylar haberimizde.

Bedelli Askerlik ne kadara yapılacak? Bedelli Askerlik yaş sınırı belli oldu mu? Bedelli Askerlik kaç yaşına kadar geçerli olacak? Bedelli Askerlik konusunda hükümetten gelen olumlu yanıt sonrası şimdi de Bedelli Askerlik yaş sınırı ve parası merak ediliyor. Bedelli Askerlik yaş sınırıyla ilgili son dakika iddialarını sizler için derledik. Öte yandan Bedelli Askerlik parasıyla ilgili basında yer alan haberleri de sizler için bir araya getirdik.

2018 Bedelli Askerlik yaş sınırı kaç olacak? Bedelli Askerlik yaş sınırı açıklandı mı? (26 Haziran 2018)


Bedelli Askerlik konusunda hükümet cephesinden olumlu yanıtlar geldi. Ak Parti'nin Bedelli Askerlik açıklamasından sonra gözler yaş sınırına çevrildi. Bedelli Askerlik yaş sınırıyla ilgili şu ana kadar net bir açıklama yapılmadı. Bedelli Askerlik yaş sınırının 28 olacağı konuşuluyor. Ancak sosyal medyada vatandaşların taleplerinin bu sınırın 25'e indirilmesi yönünde olduğu görülüyor. AK Parti'nin Bedelli Askerlik yaş sınırı konusunda vereceği karar merakla bekleniyor.


Bedelli Askerlik parası ne kadar? 2018 Bedelli Askerlik kaç lira olacak?


Bedelli Askerlik konusunda vatandaşların en çok merak ettiği konulardan diğeri de Bedelli Askerlik parasının ne kadar olacağıydı. 2011 senesinde 30 bin lira, 2014 senesinde 18 bin lira olarak açıklanmıştı. Şimdi bu iki rakamın ortasında olması bekleniyor yani 2018 bedelli askerlik tutarı olarak 20 - 25 bin lira olması ön görülüyor.

BEDELLİ ASKERLİK MESAJLARI İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER