Bedelli Askerlik için son dakika! Nurettin Canikli bedelli askerliği açıkladı (9 Mayıs 2018)

Bedelli Askerlik çıktı mı? Bedelli Askerlik konusunda son dakika açıklaması geldi. Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli, bedelli askerlikle ilgili sıcak bir açıklama yaptı. Bedelli Askerlik müjdesi bekleyenler twitter'da kampanyalarına devam ederken AK PArti cephesinden yeni bir açıklama yapıldı. Bedelli Askerlik son dakika haberleri.

Bedelli Askerlik çıkacak mı? Bedelli Askerlik konusunda merak edilen yasa çalışmaları hakkında yeni bir açıklama yapıldı. Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli bedelli askerlik konusunun gündemde olup olmadığıyla ilgili açıklama yaptı. Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bedelli askerlik açıklamasının ardından bu kez Nurettin Canikli konuştu. Bedelli Askerlik son dakika haberleri arasında Nurettin Canikli'nin açıklaması burada.

Bedelli Askerlik 2018 çıktı mı? Bedelli Askerlik Nurettin Canikli açıklaması (9 Mayıs 2018)


Bedelli Askerlik konusunda gazetecilerin sorularını yanıtlayan Nurettin Canikli, "Cumhurbaşkanı'mızın açıklaması son noktadır, bitmiştir. Bu anlamda son söz o. Ama konuşmasına bir bütün olarak bakmak lazım. Bütün olarak baktığımızda... Arkadaşlar artık o da sizin göreviniz... Yorumum diye bir şey yok." dedi.


Nurettin Canikli kimdir, kaç yaşında? Nurettin Canikli nereli?


Milli Savunma Bakanı olan Nurettin Canikli, 15 Mayıs 1960 Giresun doğumludur. Nurettin Canikli, ilk ve orta öğretimini Giresun Alucra'da tamamladı. 1974 yılında Giresun İmam Hatip Lisesi'nde okudu. 1978 yılında Ankara Üniversitesi Siyasi Bilimler Fakültesi'nde Ekonomi Bölümü'nü kazandı ve buradan mezun oldu. Kurucular kurulu arasında yer aldığı AK Parti'de 2002 seçimlerinde Giresun'dan milletvekili oldu. Nurettin Canikli bir süre önce Milli Savunma Bakanlığı görevine atandı.

Bedelli Askerlik için kimler uygun? Bedelli Askerlikten faydanalanabilecek kişiler


Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet eden, 18 yaşını doldurmuş erkekler için dönemlik çıkartılan yasalarla sağlanan bedelli askerlik hizmetidir. Bu tür geçici olup ilgili yasanın gerektirdiklerine bağlıdır. İlgili yasanın yürürlüğe girdiği zamanda aranan şartları sağlayanlar bu geçici bedelli askerlik hizmetinden yararlanabilir.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER