Bedelli Askerlik 2018 son dakika! Bedelli Askerlik yaşı kaç olacak? Bedelli Askerlik kaç lira?

Bedelli Askerlik konusunda sıcak gelişmeler yaşanıyor. Aylardır Bedelli Askerlik konusunda sosyal medyada kampanya yaparak taleplerini dile getiren vatandaşlara hükümetten yeşil ışık geldi. Başbakan Binali Yıldırım Bedelli Askerlik bekleyen milyonlarca vatandaşın olduğunu ve seçimden sonra bu konuyu ele alacaklarını açıklamıştı. Peki Bedelli Askerlik yaşı kaç olacak, ne zaman çıkacak ve ne kadara yapılacak? Bedelli Askerlik yaş ve Bedelli Askerlik parası sorularının yanıtları haberimizde.

Bedelli Askerlik ne zaman çıkacak? Bedelli Askerlik çıktı mı? Bedelli Askerlik 2018 ne zaman olacak? Bedelli Askerlik için yaş sınırı kaç olacak? Kaç yaşındaki insanlar Bedelli Askerlik yapabilecek? Bedelli Askerlik parası ne kadar olacak? En merak edilen konuların başında gelen Bedelli Askerlik kaç lira sorusunun yanıtı da haberimizde olacak. Milyonlarca Bedelli Askerlik bekleyeninin merak ettiği konuları sizler için bir araya getirdik. Bedelli Askerlik konusunda son dakika gelişmeleri ve Bedelli Askerlik açıklamalarını burada bulabileceksiniz.

2018 Bedelli Askerlik haberleri son dakika (Bedelli Askerlik Cumhurbaşkanı Erdoğan ne dedi?


2018 Bedelli Askerlik haberleri arasında son açıklama Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan geldi. Erdoğan, Bedelli Askerlik konusuna sıcak baktıklarını açıkladı. Bedelli Askerlik konusunda bir talep olduğunu belirten Erdoğan, "Bedelli askerlikle ilgili bir ihtiyacın olduğu ortada. Temennimiz o ki, inşallah seçimlerden sonra bunu TSK ile oturacağız, konuşacağız. Yani gündemimizde var" dedi.

MUHARREM İNCE DE ONAY VERDİ

Cumhurbaşkanı Adayı Muharrem İnce şimdiye kadar yaptığı açıklamada Bedelli Askerlik konusunun gündeminde olmadığını belirtmişti. Fakat Muharrem İnce dün yaptığı açıklamada, "Benim içime sinmiyor ama toplumun gerçeği bu. Eğer toplumsal mutabakat olursa, paranın üçte biri er olarak askere gidenlere, üçte biri şehit ailelerine ve gazilere, üçte biri de savunma sanayine gidecek. Bu konuda mutabakat oluşursa bedelli askerliğe onay verebilirim." ifadelerini kullandı.


Bedelli Askerlik yaş sınırı belli oldu mu? Bedelli Askerlik parası ne kadar? (2018 Bedelli kaç TL?)


Bedelli Askerlik için yaş sınırı ve kaç lira olacağı soruları sık sorulmaya başlandı. Hükümetten gelen Bedelli Askerlik müjdesinin ardından kimlerin bedelli askerlik yasasından faydalanacağı merak ediliyordu. Haberlere göre Bedelli Askerlik yaşı 28 olacak. Fakat bu konuda Bedelli Askerlik isteyen vatandaşların birçoğu yaş sınırının 25'e düşürülmesi yönünde taleplerini dile getiriyor.

Bedelli Askerlik parasının ne kadar olacağı da en çok konuşulan konuların başında geliyor. Bedelli Askerlik için şu anda konuşulan rakamlar 20 bin TL. Bedelli Askerlik yapmak isteyen vatandaşların belirtilecek yaş sınırına uyması ve 20 bin TL ödemesi durumunda yasadan faydalanabileceği belirtiliyor.

Kimler Bedelli Askerlik yapabilir?


Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisinde ikamet eden, 18 yaşını doldurmuş erkekler için dönemlik çıkartılan yasalarla sağlanan bedelli askerlik hizmetidir. Bu tür geçici olup ilgili yasanın gerektirdiklerine bağlıdır. İlgili yasanın yürürlüğe girdiği zamanda aranan şartları sağlayanlar bu geçici bedelli askerlik hizmetinden yararlanabilir.

BEDELLİ ASKERLİK MESAJLARI BURADA! TIKLA >>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER