Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak: 'Süper Lig'e alışıyoruz'

Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, Çaykur Rizespor maçının ardından takımın performansıyla ilgili konuştu. 

FutbolArena- Spor Toto Süper Lig 3. haftasının açılış maçında Çaykur Rizespor ile Erzurumspor karşı karşıya geldi. Maçın ardından Erzurumspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak açıklamalarda bulundu.

"3 PUAN DA ALABİLİRDİK"

Ligdeki ilk puanımızı aldık. Takım adına sevindirici ama 3 puan da alabilirdik. Bugün de ilk yarıda çok iyi oynadık ve 3-4 tane %100 pozisyonumuz var. Bunları değerlendiremedik. İkinci yarı daha dengeli geçti. Rizespor ikinci yarıda doldur boşalt ile üzerimize geldi ve bunu biliyorduk. Puan veya puanlar almak istiyorduk. 1 puan aldık ama 3 puan da alabilirdik. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Ayrıca çok sıcak ve nemli bir hava vardı. Bu sebeple iki takım oyuncularını verdikleri mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Taraftarımıza da çok teşekkür ediyoruz.

"SÜPER LİG'E YAVAŞ YAVAŞ ALIYORUZ"

Yavaş yavaş Süper Lig'e alışıyoruz. Bir anda alışmak zor. Geçen sezonki takımdan 6-7 futbolcuyu bugün de oynatıyoruz. O çok önemli bizim için. Eksiklerimiz var tabi ve bu eksiklerimizi gidereceğiz. Hazır olmayan ve takıma geç katılan oyuncularımız oldu. Başakşehir maçından sonraki milli arada herkes hazır olacak.

Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

BB Erzurumspor Son Dakika Haberleri