Erzurumspor 1-1 Alanyaspor maç özeti ve golleri (İZLE)

Erzurumspor ile Alanyaspor, Süper Lig'de berabere kaldı. Erzurumspor 1-1 Alanyaspor maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

FutbolArena - BB Erzurumspor, Süper Lig'in 20. haftasında konuk ettiği Aytemiz Alanyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Alanyaspor bu sonucun ardından 31 puanla 5. sırada yer aldı. BB Erzurumspor ise 17 puanla 19. sırada kaldı. Erzurumspor 1-1 Alanyaspor maç özeti ve golleri izle için detaylar haberimizde.

Erzurumspor - Alanyaspor, beIN SPORTS özet


4. dakikada Alanyaspor'un defanstan çıkarken kaptırdığı topu kazanan Chahechouhe, ceza sahasına girmeden sert vurdu kaleci Marafona iki hamlede topa sahip oldu.

8. dakikada Gomes, sağ kanattan aldığı topla ceza sahasına doğru ilerlemeye çalışırken yerde kaldı. Kazanılan serbest vuruşu kullanan Emrah'ın şutunda top az farkla yandan auta çıktı.

13. dakikada Alanyaspor'un kazandığı serbet vuruşu kullanan Salih'in ortaladığı topu ceza sahası içerisinde Teikeu kafayla kornere gönderdi.

24. dakikada sağ kanattan hızlı gelişen BB Erzurumspor atağında Chahechouhe'nun ceza sahasına yaptığı ortada Gomes'ten önce araya giren Marafona topa sahip oldu.

31. dakikada sağ kanattan Cenk Ahmet'in ceza sahasına gönderdiği ortada arka direkte topla buluşan Emrah Başsan sert ve düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi. 1-0

44. dakikada orta alandan gelişen konuk takım Alanyaspor atağında Salih ceza sahasına girmeden sert vurdu top kaleci Szumski de kaldı.

58. dakikada Aytemiz Alanyaspor'un yıldızı Bakasetas topu ağlarla gönderdi ve Erzurum deplasmanında eşitliği sağladı. 1-1

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Erzurumspor ilk 11'i: Jakup, Murat, Da Costa, Adolphe, Leo, Omolo, Petrus, Aatif, Cenk, Emrah, Gomes.

Alanyaspor ilk 11'i: Marafona, Fatih, Tzavellas, Caulker, Moubandje, Salih, Berkan, Davidson, Bakasetas, Bareiro, Babacar.

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

BB Erzurumspor Son Dakika Haberleri