BB Erzurumspor'da Hüseyin Çimşir dönemi bitti

BB Erzurumspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir ile yollar ayrıldı. BB Erzurumspor, Hüseyin Çimşir yönetiminde 4 maçta puan alamadı ve gol atamadı. 

FutbolArena - Süper Lig'de BB Erzurumspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir'in görevine son verildi.

DHA'nın haberine göre, Beşiktaş mağlubiyetinin ardından teknik direktör Hüseyin Çimşir ile yollar ayrıldı ve yeni teknik direktör için arayışlara başlandı.

HÜSEYİN ÇİMŞİR BEŞİKTAŞ MAÇI SONRASI NELER SÖYLEMİŞTİ?

Bu şehre, bu kulübe aidiyet duygusu hissedenlerle devam edeceğiz. Herkesin aynaya bakması gerekiyor. Belki biraz ağıyor oluyor ama şapkayı önüne koymak gerekiyor. 60 dakikalık mücadele için oyuncuları tebrik ediyorum ama son yarım saatte bir penaltı oldu diye bu iş olmaz. Korner atarken ikinci golü yiyoruz. Aynı duyguları hissetmediğimiz sürece problemler yaşıyoruz ve yaşayacağız. Bize inanan futbolcularla devam edeceğiz."

A Spor yorumcusu Feyyaz Uçar, "Hüseyin Çimşir'in Beşiktaş maçı sonrası yaptığı açıklama tehlikeliydi. Bazı oyuncularla yollarımız ayrılacak gibi laflar etti. Burada olmayı hak etmeyen oyuncular vardi. Oynanacak çok önemli maç var. Kader maçları. O maç öncesi böyle bir açıklama zamansızdı bana göre. Moral bozukluğundan da olabilir." dedi.

HÜSEYİN ÇİMŞİR'DEN AÇIKLAMA (ERK HABER)

"Talep yönetimden geldi, biz de kabul ettik. Herhalde tercihlerini oyuncu grubundan yana kullandılar. Kararın kadro dışı talebimle ilgili olduğunu düşünüyorum"

Futbolarena anasayfasından devam...

BB Erzurumspor Son Dakika Haberleri