BB Erzurumspor 1-1 Kayserispor maç özeti ve golleri izle

BB Erzurumspor sahasında  Kayserispor ile 1-1 berabere kaldı. BB Erzurumspor - Kayserispor, Spor Toto Süper Lig maçının özeti, golleri ve detayları haberimizde.

FutbolArena - BB Erzurumspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında seyircisi karşısında Kayserispor'u konuk etti. Karşılaşma 1-1 beraberlike sona erdi. Bu sonucun ardından Kayserispor 19 puanla 13. sırada kalırken, BB Erzurumspor ise 16 puanla 15. sıranın sahibi oldu. BB Erzurumspor - Kayserispor, Spor Toto Süper Lig maçının özeti, golleri için haberimize göz atabilirsiniz.

BB Erzurumspor - Kayserispor maçı kaç kaç bitti?


24. dakikada Kayserispor, Erzurumspor yarı sahasında baskısını arttırdı. Deniz Türüç tehlikeli noktadan kullanılan serbest vuruştan yararlanamadı. 33. dakikada topu bir anda önünde bulan Sapunaru, Kayserispor'u 1-0 öne geçiren golü attı.

40. dakikada saha karıştı. Gol sevincini abarttığı gerekçesiyle İbrahim Akdağ, Sapunaru'ya tepki gösterince kavga çıktı. Arbede sonrası hakem Hüseyin Göçek, Chery, İbrahim, Lokman ve Sapunaru'ya sarı kart gösterdi. 45+4'te Taylan Antalyalı, BB Erzurumspor'a beraberliği getiren golü attı.

50. dakikada Emrah Başsan'ın ortasını kaleci Muammer elinden kaçırdı. Kana Bıyık topu çizgiden çevirdi. VAR devam kararı verdi. Kalan sürede başka gol olmayınca BB Erzurumspor ile Kayserispor 1-1 berabere kaldı.

BB ERZURUM - KAYSERİSPOR MAÇI GOLLERİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

BB Erzurumspor - Kayserispor maçı Opta istatistikleri


%59 Topla Oynama %41
13 Toplam Şut 5
4 İsabetli Şut 2
342 Başarılı Paslar 218
%86 Pas Başarı(%) %78
5 Korner 3
7/24 Orta 2/14
11 Faul 9
0 Ofsayt 0

BB Erzurumspor - Kayserispor maçı ilk 11'ler


BB Erzurumspor'un ilk 11'i: Sehic, Schwechlen, Sunu, Taylan, Özer, Tolga, Emrah Başsan, Auremir, İbrahim, Lokman, Scuk

Kayserispor'un ilk 11'i: Muammer, Lopes, Kucher, Kana, Atila, Şamil, Sapunaru, Bilal, Chery, Deniz Türüç, Artem Kravets

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

BB Erzurumspor Son Dakika Haberleri