Bayern Münih'ten Goretzka transferi için resmi açıklama!

Bayern Münih'e transfer olması beklenen Schalke'nin genç yıldızı Leon Goretzka için Bayern Münih CEO'su Karl-Heinz Rummenigge açıklamalarda bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - Beşiktaş'ın Şampiyonlar Ligi'ndeki rakibi Bayern Münih, Bundesliga'nın yükselen yıldızı Leon Goretzka'nın peşinde. Schalke 04'ün 22 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunun sözleşmesi sezon sonunda bitiyor ve Goretzka ile çok sayıda kulüp ilgileniyor. Bu kulüpler arasında Liverpool, Arsenal, Barcelona ve Real Madrid'in de isimleri geçiyor. Bayern Münih'te Karl-Heinz Rummenigge, Leon Goretzka transferi konusunda ise net açıklamalar yaptı.


Rummenigge "Goretzka'yı düşünmemek delilik"


Goretzka'yı transfer etmeyi düşünüyor musunuz sorusuna net bir cevap veren Rummenigge, "Goretzka gibi bir oyuncuyu ücretsiz alabilme imkanı varken bu transferi düşünmemek delilik olur. Şimdi top onda eğer bizi tercih ederse gerçekten iyi olur. Real Madrid, Barcelona ve Manchester United gibi kulüpler de onu istiyor, haliyle Almanya'nın en iyi kulübünün onu istemesi de son derece normal." dedi.


Bayern Münih Goretzka'yı transfer etti mi?


Anlaşmanın sağlanıp sağlanmadığıyla ilgili de konuşan Rummenigge, Goretzka'nın kararını birkaç gün içinde vereceğini belirterek, "Bir anlaşmaya vardık demek için önce kontrat imzalamalı ve sağlık testini halletmeliyiz. Henüz o noktada değiliz." dedi.

Bayern Münih ile ilgili tüm gelişmeleri Bayern Münih Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Bayern Münih Son Dakika Haberleri