Bayern Münih'te Jupp Heynckes'ten müthiş başlangıç! Fark attılar...

Bayern Münih yeni teknik direktörü Jupp Heynckes'in ilk maçında farklı bir galibiyet aldı.

FutbolArena - Bayern Münih, Carlo Ancelotti ile yollarını ayırdıktan sonra efsane teknik adam Jupp Heynckes'i ikna etti ve takımın başına geçirdi. Kurt teknik adam ilk maçında Freiburg karşısında 5-0'lık galibiyeti yaşadı.

Bayern Münih'i Şampiyonlar Ligi şampiyonu yaptıktan sonra teknik adamlıktan emekli olan Heynckes, geçtiğimiz günlerde geri dönmüştü.


Bayern Münih ligde kaçıncı? Bundesliga puan durumu


Bu maçın ardından Bayern Münih puanını 17'ye çıkardı ve 2. sırada yer aldı. Freiburg ise 7 puanla 16. sırada kaldı.

Bayern Münih hafta arasında Şampiyonlar Ligi mücadelesinde sahasında Celtic'i ağırlayacak ve ardından Hamburg deplasmanına konuk olacak. Freiburg ise gelecek hafta sahasında Hertha Berlin'i konuk edecek.


Bayern Münih - Freiburg maçı kaç kaç bitti?


Bayern Münih sahasında ağırladığı Freiburg'u 5-0 yendi. 8. dakikada Thomas Müller takımını öne geçirirken 42. dakikada Kingsley Coman farkı 2'ye çıkardı ve ilk yarı 2-0 sona erdi.

2. yarıda farkı arttıran Bayern Münih 63. dakikada Thiago Alcantara, 75. dakikada Robert Lewandowski ve 90. dakikada da Joshua Kimmich ile golleri buldu ve mücadele 5-0 sona erdi. Bu maçta Milli futbolcumuz Çağlar Söyüncü de Freiburg'ta ilk 11'de forma giydi ve 90 dakika sahada kaldı.

Bayern Münih ile ilgili tüm gelişmeleri Bayern Münih Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Bayern Münih Son Dakika Haberleri