Son Dakika Transfer Haberleri (28 Ağustos 2020)

1 LOIC REMY, ÇAYKUR RİZESPOR’DA
LOIC REMY, ÇAYKUR RİZESPOR’DA
Marsilya, Chelsea, Lille gibi önemli kulüplerde oynayan, 33 yaşındaki Fransız milli golcü Loic Remy, Çaykur Rizespor için Türkiye’ye geldi. Kronik kalp rahatsızlığı bulunan Remy, sağlık kontrolünü geçebilirse Çaykur Rizespor forması giyecek.

Çaykur Rizespor, Fransız forvet Loic Remy ile 2+1 yıllık anlaşmaya vardı.

Tecrübeli futbolcu sağlık kontrolünden geçtikten sonra resmi anlaşmaya imza atacak ve mavi-yeşilli ekibin kampına katılacak. (TRT SPOR)
2 FATİH TERİM’İN PLANI DEĞİŞTİ
FATİH TERİM’İN PLANI DEĞİŞTİ
Süper Lig’de yeni sezon fikstürü belli olurken, Galatasaray’ın ilk haftalarda oynayacağı kritik maçlar, yönetimin transferdeki yol haritasını değiştirdi. Geçtiğimiz günlerde transfer çalışmalarıyla ilgili konuşan Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, "Acele etmeye gerek yok, 5 Ekim’e kadar zamanımız var" demişti. Özellikle orta sahaya takviye konusunda gerçekleşen arayışlarda, maliyetleri mümkün olduğu kadar düşürmek amacıyla, yönetimin işi ağırdan alması dikkat çekiyordu. Ancak fikstürde ikinci hafta Başakşehir deplasmanı, ardından içeride Fenerbahçe derbisi olunca, Florya’da panik havası oluştu.

Yönetimle transferlerin son durumu hakkında görüşen teknik patron Fatih Terim’in, artık daha hızlı hareket edilmesini ve listedeki oyuncuların bir an önce takıma kazandırılmasını istediği öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar bu gelişmelerin ardından deyim yerindeyse gaza bastı ve temasları sıklaştırdı.

Hem Belhanda ve Babel gibi gönderilmesi ve kulübe bonservis kazandırması beklenen hem de orta saha için adı geçen isimlerin transferlerini bitirmek için menacerlerle yoğun bir telefon trafiği başladı. (FANATİK)
3 FENERBAHÇE’NİN GOLCÜ TRANSFERİ
FENERBAHÇE’NİN GOLCÜ TRANSFERİ
Transfer şampiyonu Fenerbahçe, hız kesmiyor. İstanbul’a önceki gece inen Enner Valencia ile birlikte 8 nokta transfere imza atan sarı-lacivertliler, yine golcü bir isimle anlaşma aşamasına geldi. İsrail futbolunun yıldız ismi Eran Zahavi ile görüşmelerde somut adımlar atan ve büyük ölçüde el sıkışan Kanarya’nın kısa süre içinde bu transferi de açıklayacağı ileri sürüldü. 5. sezonuna girdiği Guangzhou ile sözleşmesi aralık ayında sona erecek olan 33 yaşındaki futbolcuya da bonservis ödenmemesi için temasların sürdüğü öğrenildi.

UEFA Uluslar Ligi’nde 4 ve 7 Eylül’de oynanacak maçlar için İsrail Milli Takımı’nın kampına katılan Zahavi’nin bu karşılaşmaların ardından İstanbul’a geleceği belirtildi. (SABAH)
4 BEŞİKTAŞ İÇİN ANAS TAHİRİ İDDİASI
BEŞİKTAŞ İÇİN ANAS TAHİRİ İDDİASI
Beşiktaş, Hollanda’nın Waalwijk takımında forma giyen 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Anas Tahiri için teklifte bulundu.

Anas Tahiri, Hollanda basınında Fox Sports’a yaptığı açıklamada teklifi doğruladı fakat kulübünün yeterli görmediğini söyledi.Anas Tahiri, Evet resmi teklif aldık. Ancak şu anda sahada ne yaptığıma odaklanmaya devam etmek istiyorum. Beşiktaş’tan bir teklif geldi ama kulübüm bu teklifi yeterli görmedi."ifadelerini kullandı.
5 GALATASARAY’DAN DORUKHAN TOKÖZ HAMLESİ
GALATASARAY’DAN DORUKHAN TOKÖZ HAMLESİ
Milliyet’in haberine göre, Cimbom gözden çıkardığı Martin Linnes’e talip olan Beşiktaş’tan Dorukhan Toköz’ü gözüne kestirdi. Sarı-kırmızılılar bu takas için gerekirse bir miktar para vermeyi de göze aldı. Orta saha takviyesini şu ana kadar gerçekleştiremeyen Galatasaray’a Linnes piyangosu vurabilir. Beşiktaş’ın Norveçli sağ bekle ilgilenmesi üzerine sarı-kırmızılılar Dorukhan ile takas ihtimalini masaya yatırdı.. Böylece orta saha problemini hem de yerli bir oyuncu ile çözme ihtimali ortaya çıkan Aslan, Linnes’in de maaş yükünden kurtulacak. Beşiktaş ile bu dev takas konusunda görüşmelerin önümüzdeki günlerde başlayacağı öğrenildi. Hem Linnes’in hem de Dorukhan Toköz’ün de kulüpleriyle 1 yıllık sözleşmesinin bulunması takas ihtimalini güçlendiriyor. (FOTOMAÇ)
6 FENERBAHÇE’DE SIRA PEROTTI’DE
FENERBAHÇE’DE SIRA PEROTTI’DE
F.Bahçe transferde limit tanımıyor. Sarı-Lacivertliler’de yeni hedef Diego Perotti... Roma ile geçtiğimiz günlerde anlaşamayan Fenerbahçe İtalyan kulübü ile bir kez daha masaya oturma kararı aldı. Kanarya 32 yaşındaki sol kanat oyuncusu için teklifini güncelleyecek.

FENER İSTEYİNCE KIYMETE BİNDİ

Roma normalde Perotti’yi 2 milyon Euro civarında bir bonservis ücretiyle bırakmak istiyordu. Ancak Fenerbahçe oyuncuyu isteyince Arjantinli kanat oyuncusu bir anda kıymete bindi!

BU KEZ İŞİ BİTİRMEK İSTİYOR

Fenerbahçe ile Roma bir kez daha masaya oturacak. Sarı-Lacivertliler makul bir fiyatla Arjantinli yıldız futbolcunun transferini sonuçlandırmayı planlıyor.

YEDEKTE LIMNIOS VAR

Fener Perotti ile pürüz yaşarsa Erol Bulut’un da çok istediği Dimitrios Limnios ile görüşülecek. 22 yaşındaki PAOK’lu yıldız iki kanatta da oynuyor. (Takvim)
7 BEŞİKTAŞ’TA 3 YOLCU
BEŞİKTAŞ’TA 3 YOLCU
14 yabancı oyuncusu bulunan ve takım harcama limitlerinden dolayı transfer bütçesi olmayan siyah beyazlılar, vedalaşılması planlanan isimlerle görüşmelerini yoğunlaştırdı. Beşiktaş’ın önceliği, Sergen Yalçın’ın olumsuz rapor verdiği Roco, Mirin ve Douglas. Roco’nun temsilcileriyle daha önce görüşen ancak sonuç alamayan yönetim, Şilili oyuncuyla bir kez daha masaya oturarak sözleşmesini feshetmeye çalışacak. Mirin ve Douglas için Türkiye’den ve yurt dışından teklifler olduğu biliniyor ancak oyuncular Beşiktaş’taki sözleşmelerinden daha düşük maaş alacakları takımlara gitmek istemiyor. Bu oyunculara bonservislerini verip takımdan göndererek transferde bütçe oluşturmak isteyen siyah-beyazlı yönetim sonuç almak için çabalıyor. Ayrıca yüksek maaş alan Vida, Lens ve Ljajic ile yeniden masaya oturulacak. (FOTOMAÇ)

Futbolarena anasayfasından devam...