Berkay'dan Arda Turan'a şok! 14 konser için açacağı dava
FutbolArena - Şarkıcı Berkay Şahin, Arda Turan ile yaşadığı kavgayla ilgili harekete geçecek.
1

Ünlü futbolcu Arda Turan, iddialara göre 10 Ekim’de popçu Berkay’ın eşi Özlem Ada Şahin’e laf attı.
2

Bununla da kalmayan Turan, şarkıcının burnunu kırdı. Özel hastanede ameliyat edilen Berkay ise önceki gün tedavisini tamamladı. Evine yollandı. Ancak bu durum şarkıcıya pahalıya patladı.
3

Buna göre Berkay, bu ay boyunca 14 konser yapacaktı. Konser başına ise 70 bin lira alacaktı. Fakat sağlık durumu nedeniyle konserleri rafa kalkınca, zararı 1 milyonu TL’yi buldu.
4

Arda Turan’ı mahkemeye veren Berkay’ın ardından konser anlaşmalarından kar payı alan menajerlik şirketi de Arda’ya tazminat davası açmak için düğmeye bastı.
5

Hukukçular, futbolcu Arda Turan’ın 3.5 yıldan 11 yıla kadar hapis cezası alabileceğini söyledi.
6

Konser başına 70 bin lira alan Berkay, burnu kırılınca 14 konserini birden iptal etmek zorunda kaldı.
7

Arda-Berkay kavgası sırasında olay yerinde bulunan milli futbolcu Burak Yılmaz’ın ifadeleri ortaya çıktı.
8

Yılmaz, Berkay’ın korumalarına ’Silahımı getirin’ talimatı verdiğini iddia etti. Yılmaz, "Arda sürekli yanımdaydı. Taciz olsa, böyle bir şey olmuş olsa ben kesinlikle görürdüm" dedi. (Takvim)
9
