Göksel Gümüşdağ'dan Clichy açıklaması!

FutbolArena - Medipol Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Gael Clichy ve yeni sezon transfer hedefleriyle ilgili konuştu.

1
3 yıllık takım olduklarını vurgulayan Göksel Gümüşdağ, "İlk iki sezonumuzda ligi 4. bitirmiştik. Bu sezon da 2. olduk. Hedef ilk 4’te kalmak" dedi.
2
Şampiyonluk yolunda gideceğinizi bilseniz daha çok transfer yapar mıydınız sorusuna da cevap veren Gümüşdağ, devre arasında yapılan Caicara ve Adebayor transferlerinin biraz da bu amaç doğrultusunda yapıldığını söyledi.
3
BeIN SPORTS’a konuşan Gümüşdağ, transferler dışında istikrarın ve kalıcı olmanın önemine de vurgu yaptı ve "Nice takımlar var 2. oldular, şampiyon oldular ama sonra 2-3 yıl sonra düştüler. Biz burada kalıcı olmak istiyoruz ve planlarımızı ona göre yapıyoruz" dedi.
4
Clichy transferiyle ilgili soruya "Çalışıyoruz" diyen Gümüşdağ, "Bu yaz uluslararası yıldızlar transfer edebiliriz. Clichy dışında da alternatiflerimiz var. Daha zamanımız da var" ifadelerini kullandı.
5
Gelecek sezon takımın iskeletinin korunacağının altını çizen Gümüşdağ, "İskelet korunduktan sonra sadece 1-2 takviye yapılacak" ifadelerini kullandı.
6
Mustafa Pektemek’in takımda kalıp kalmayacağı ile ilgili gelen soruya da cevap veren Gümüşdağ, "Beşiktaş ile bu konuda görüşmedik. Takımına dönecek" dedi.
7
Gümüşdağ son olarak, devre arasında Akhisar Belediyespor’a kiralanan ve burada yüksek performans gösteren Sokol Cikalleshi’nin ise Akhisar Belediyespor transfer etmek istese de geri döneceğini ve Medipol Başakşehir’de kalacağını söyledi.

Futbolarena anasayfasından devam...