Barcelona'nın Arda Turan üzerinden Messi planı

Barcelona'nın Arda Turan'ı satarak, Lionel Messi'nin yeni sözleşmesine kaynak oluşturmak istediği iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Barcelona'da top koşturan Arda Turan'ın Çin'e transfer olacağı her geçen gün artarak devam ederken, İngiliz basınından bu kez farklı bir iddia geldi. Barcelona'nın milli oyuncuyu satarak, elde edeceği geliri Lionel Messi'nin yeni sözleşmesi için kullanmayı planladığı öne sürüldü.


Barcelona, Arda Turan'ın Çin'e transferini istiyor mu?


Daily Mail'de yer alan habere göre; bu sezon Barcelona formasıyla sergilediği performansla alkış toplayan Arda Turan'ın Çin'e transferi gündemde. Çin takımlarından Guangzhou Evergrande'nin milli oyuncu için 30 milyon Euro'luk teklif yapması ve Arda Turan'ın gitmek istemesi durumunda Katalan ekibinin transfere onay vereceği belirtildi. Barcelona'nın, Arda Turan'ın satışından gelecek olan parayı Lionel Messi'nin sözleşmesini yenilemek için kullanmayı planladığı iddia edildi.

Arda Turan'ın menajeri olan Ahmet Bulut'un geçtiğimiz hafta İspanya'da kulüp yöneticileri ile bir araya gelerek, Çin takımının teklifini ilettiği vurgulandı.

Arda Turan'ın Barcelona performansı - Arda Turan transfermarkt


Barcelona ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Arda Turan, bu sezon forma giydiği maçlarda sergilediği performansla alkış topladı. Milli futbolcu, 22 resmi karşılaşmada 1,341 dakika süre aldı ve 12 gol, 7 asistlik performans sergiledi.

Atletico Madrid'den 34 milyon Euro karşılığında transfer olan Arda Turan'ın transfermarkt verilerine göre mevcut piyasa değeri 28 milyon Euro.

Futbolarena anasayfasından devam...

Barcelona Son Dakika Haberleri