Transferde SICAK saatler (27 Temmuz 2014)

Basında öne çıkan transfer iddiaları...

1
Dünya Kupası’nda Kosta Rika formasıyla parlayan 22 yaşındaki Campbell, hücum hattında tam 4 farklı mevkide oynuyor. Prandelli joker olarak Campbell’ı istiyor. Transferle bizzat Başkan Ünal Aysal ilgileniyor. (AÇIK MERT KORKUSUZ)
2
Cimbom, Olcan’dan sonra ikinci büyük bombayı da patlattı! Cardiff City’nin Şili’li yıldızı Gary Medel, son anda bir sürpriz olmazsa önümüzdeki sezon sarı-kırmızılı formayı giyecek. (FOTOMAÇ)
3
Bordo-Mavililer’in iki oyuncusu Malouda ve Celustka için İngiliz kulüpleri harekete geçti. Fransız yıldıza Leicester City resmen talip olurken, Sunderland de Celustka’nın peşini bırakmıyor. (FANATİK)
4
Demba Ba’yı alarak büyük sükse yapan Beşiktaş, bir dünya yıldızıyla daha flört ediyor. Başkan Fikret Orman, Milan’ın gözden çıkardığı Robinho’yu Kartal yapmaya çalışıyor. (FANATİK)
5
Yenilenen İnönü Stadı’na yıldız yağıyor. Chelsea’nin golcüsünü alarak bombayı patlatan siyah-beyazlılar Dünya Kupası’nda ’10 numara’ top oynayan ismi de kaptı. Fulham’a 6, oyuncuya 2 milyon euro ödenecek. (FOTOMAÇ)
6
Vahid Halilhodzic’in 5 milyon euro bonservis bedelini yüksek bulması nedeniyle askıya alınan İslam Slimani ortada kaldı! Le Buteur gazetesi; Newcastle, West Ham, Bayer Leverkusen ve Schalke’den sonra Leicester’in de golcü oyuncudan vazgeçtiğini duyurdu. 26 yaşındaki Slimani için inadını devam ettiren tek takımın Trabzonspor olduğu iddia edildi. (FOTOMAÇ)
7
Trabzonspor’da forvet için büyük gün 30 Temmuz. Bu tarihte gidecek olan Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu, "Kampa forvetle geleceğim" demişti. Takıma katılması en çok mümkün olan golcü ise Samaras. (AÇIK MERT KORKUSUZ)

Futbolarena anasayfasından devam...