Xavi teknik direktör oluyor! Takımı belli oldu

Katar takımı Al Sadd'da forma giyen Xavi, sezon sonunda teknik direktör olarak göreve başlayacak.

FutbolArena Dış Haberler - Barcelona'dan ayrıldıktan sonra Katar'ın Al Sadd takımında futbol hayatını sürdüren Xavi, sezon sonunda emekli olmaya karar verdi. 38 yaşında futbola veda edecek olan İspanyol yıldız, kariyerine teknik direktör ünvanı ile devam edecek.

Xavi futbolu bıraktı mı?


İspanya basınından Marca Gazetesi'nin haberine göre 2015 yılından beri Katar takımı Al Sadd'da forma giyen Xavi, sezon sonunda teknik direktör olarak göreve getirilecek.

Portekizli eski Malaga teknik direktörü Jesualdo Ferreira'nın yönetiminde 2 yıl geçiren Xavi Hernandez, artık saha kenarına geçmeye hazırlanıyor.

KULÜPTEN AÇIKLAMA GELDİ

Kulübün genel müdürü tarafından yapılan son açıklamada, "Henüz tam olarak karar verilmedi ancak görüşmelere başladık. Oyuncu olarak devam edebilir veya başka bir rolde de olabilir, yakında duyuracağız." ifadelerini kullandı.

İspanyol yıldız hakkında takım içindeki dengeleri bozmamak için şimdilik böyle bir açıklama yapıldığı öngörülüyor. Xavi daha önce de Katar milli takımı teknik direktörü Felix Sanchez'e yardımıcılık da yapmıştı. Tecrübeli futbolcunun mevcut sözleşmesi Haziran ayında bitecek.

Son dakika Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Barcelona Son Dakika Haberleri