Transfer Haberleri: Barcelona'nın Yerry Mina için 30 milyon Euro'luk planı

Barcelona'nın Yerry Mina'nın transferiyle ilgili kararını verdiği iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Fenerbahçe ve Galatasaray ile adı anılan Barcelona'lı Yerry Mina ile ilgili yeni bir iddia ortaya atıldı. İngiliz kulüplerinin de ilgilendiği savunma oyuncusu için Barcelona'nın kararını verdiği ve 30 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif gelmesi halinde satışa izin vereceği öne sürüldü.

Transfer Haberleri: Yerry Mina, Barcelona'dan ayrılacak mı?


İspanyol basınında yer alan habere göre Barcelona, Yerry Mina'nın satışına sıcak bakıyor. Katalan ekibinin, 30 milyon Euro'nun üzerinde bir teklif gelmesi halinde oyuncuyu satacak. Kolombiyalı stoperle ilgilenen takımlar arasında West Ham, Leicester City ve Everton'ın olduğu belirtildi.

Yerry Mina kimdir, kaç yaşında?


2018 yılında Palmeiras'tan Barcelona'ya transfer olan Yerry Mina 23 yaşında ve stoper mevkinde görev yapıyor. Kolombiyalı olan Yerry Mina'nın Independiente Santa Fe takımında yıldızı parladıktan sonra 2016 yılında Palmeiras'a transfer olmuştu. Palmeiras'tan astronomik bir ücretle Barcelona'ya transfer olan Yerry Mina bu sezon La Liga'da 5 maçta görev aldı ve 1 asist yaptı. Yerry Mina toplamda ise Barcelona formasıyla 6 maçta görev yaptı. Yerry Mina'nın transfermarkt piyasa değeri 9 milyon euro. Yerry Mina'nın kulübü Barcelona ile 2023'e kadar sözleşmesi devam ediyor.

Son dakika Transfer Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Barcelona Son Dakika Haberleri