Messi'den Valverde'ye: "Malcom'u daha sık oynat!"

Barcelona'nın yıldız futbolcusu Messi, teknik direktör Valverde ile görüşerek Malcom'un takımda daha fazla şans bulmasını istediğini söyledi. 

FutbolArena Dış Haberler - Barcelona'nın Bordeaux'dan kadrosuna kattığı 21 yaşındaki Brezilyalı yıldız Malcom'un geleceği Katalan ekibinde tartışılmaya devam ediyor. Bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve ligde sadece 2 maçta görev alan genç futbolcuya Messi'den destek.

El Mundo Deportivo'nun haberine göre, Messi teknik direktör Valverde ile bir görüşme gerçekleştirdi. Arjantinli yıldız, Valverde'den Malcom'a daha çok şans vermesini istediğini söyledi. Malcom'un çok yetenekli bir oyunc olduğunu ve takıma büyük katkı sağlayacağını ileten Messi, "Malcom'a daha çok şans vermelisin. Kendisini kanıtlamak için bu şansa ihtiyacı var. Çünkü oynadığı maçlarda bunu fazlasıyla gösterdi." ifadelerini kullandı.

Malcom bu sezon Barcelona'da ligde 2 maçta forma giydi ve 25 dakika sahada kaldı. Şampiyonlar Ligi'nde 1 maçta 1 golü olan Brezilyalı futbolcu toplamda 4 maçta görev aldı ve 1 gol attı.

Dünyadan Futbol Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Barcelona Son Dakika Haberleri