Lionel Messi, Barcelona'da kalacak mı?

Barcelona'da geleceği merak edilen Lionel Messi'in ayrılık kararından vazgeçtiği iddia edildi.

FutbolArena Dış Haberler - Barcelona'da sezonun tamamlanmasıyla birlikte takmdan ayrılmak istediğini açıklayan Lionel Messi ile ilgili sıcak gelişmeler yaşanıyor. Arjantinli yıldızın babasıyla kulüp arasında devam eden görüşmelerin ardından Messi'nin takımda kalma kararı aldığı belirtildi.


Transfer Haberleri: Lionel Messi, Barcelona'dan ayrılacak mı?


Barcelona yönetimi ile Messi'nin babası Jorge Messi arasında yapılan görüşmelerde Katalan kulübünün, yıldız futbolcunun ayrılığına izin vermek istemediği ve bunun için 700 milyon euroluk bonservis bedeli talep ettiği belirtildi. Messi'nin sözleşmesini alabilmek için tek yolun mahkemeye gitmek olduğu ve bu nedenle Arjantinli futbolcunun sözleşmesinin sona ereceği 2021 yılına kadar takımda kalma kararı aldığı öne sürüldü.

700 MİLYON EUROLUK SERBEST KALMA MADDESİ

Messi'nin babası Jorge Messi, İspanyol basınına yaptığı açıklamada, oğlunun sözleşmesinde yer alan 700 milyon euroluk serbest kalma maddesinin mevcut şartlar altında geçerli olmayacağını belirtti. Messi'nin babası, mücbir sebepler nedeniyle sözleşmede yer alan maddenin geçersiz olduğunu savundu.

MANCHESTER CITY İDDİASI

Öte yandan İspanyol basınında yer alan haberlere göre Messi, Manchester City'nin sahibi olan City Football Group ile 5 yıllık anlaşma sağladı. Bu anlaşma kapsamında Arjantinli futbolcu 3 yıl Manchester City'de, 2 yıl ise New York City'de forma giyecek. Messi'ye 5 yıllık sözleşme için 700 milyon euro ödeneceği iddia edildi.

Son dakika Barcelona Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Barcelona Son Dakika Haberleri