Arda Turan'ın yakın arkadaşı Emre Çolak: "O bunları hak etmiyor."

Deportivo futbolcusu Emre Çolak, Barcelona'da bu sezon forma şansı bulamayan Arda Turan hakkında konuştu. 

FutbolArena Dış Haberler - Barcelona'da bu sezon forma şansı bulamayan ve Ocak ayında ayrılması gündemde olan Arda Turan hakkında Deportivo'nun oyuncusu Emre Çolak açıklamalarda bulundu.

İspanyol basınında AS Gazetesine konuşan Emre Çolak kendi performansı dışında Arda Turan'ın içinde bulunduğu durum hakkında da konuştu.


Barcelona Deportivo Emre Çolak ve Arda Turan haberleri


Emre Çolak, Barcelona'da forma giyen ve bu sezon forma giyemediği için ayrılması beklenen Arda Turan'la ilgili konuştu. Arda Turan ile genelde basında çıkan konuları konuşmuyoruz. Onu iyi tanıyorum. Şu anda üzgün olduğunu biliyorum. Bu durumda olmayı kesinlikle hak etmiyor. İyi çalışıyor ve bence sahada olmayı hak ediyor. Umarım bu durumu düzelir. Arda Turan önemli futbolcu.

Emre Çolak, AS gazetesine yaptığı açıklamada son olarak kendi performansı hakkında da konuştu ve "Takımda hoca değişikliği yaşandığı zaman ilk 11'de şans bulamıyorum. Bunun sebebini bir türlü anlamadım. Tabi ki teknik direktör kararını sorgulamam. Hiçbir zaman da bunu yapmadım. Ben çok çalışıyorum ve fırsat bulduğumda elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum." ifadelerini kullandı.


Emre Çolak Deportivo'da kaç gol attı?


Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra İspanya La Liga takımlarından Deportivo'ya transfer olan Emre Çolak, bu sezon çıktığı 10 resmi maçta 1 gol attı, 1 asist yaptı.

İspanya La Liga Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Barcelona Son Dakika Haberleri