Arda Turan için Inter ile transfer pazarlığı

Arda Turan'ın Inter'e transferi için menajeri Ahmet Bulut'un İtalyan ekibinin sportif direktörü Piero Ausilio ile görüştüğü ortaya çıktı.

FutbolArena Dış Haberler - Arda Turan'ın Inter'e transferinde sıcak gelişme! Barcelona forması giyen milli futbolcumuz Arda Turan'ın Inter'in radarında olduğu yazılmıştı. Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'un Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio ile yaptığı görüşme İtalyan basınında yer aldı.

Arda Turan, Inter'e transfer olacak mı?


İtalyan basınında yer alan haberlere göre; gelecek sezon takımı Diego Simeone'ye emanet etmek isteyen Inter'de transferde öncelikli isimlerin başında Arda Turan geliyor. Milli futbolcu için Inter Sportif Direktörü Piero Ausilio ile Arda Turan'ın menajeri Ahmet Bulut'un Monte Carlo'da görüştüğü yazıldı. İkilinin görüşmesinin fotoğrafı da basında yayınlandı. Piero Ausilio'nun Arda Turan transferini bitirme konusunda Diego Simeone'den talimat aldığı ve bu konuda ısrarcı davrandığı ifade edildi.


Ahmet Bulut'tan Arda Turan'ın transferi için açıklama


İspanyol basınından AS'a konuşan milli futbolcunun menajeri Bulut, son dönemde hakkında transfer söylentileri çıkan Arda'nın geleceğine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Arda Turan'ın Barcelona'da oynamaktan keyif aldığını belirten Bulut, "Arda Barça'da kalacak. Başka hiçbir şey düşünmüyor. Takımında gerçekten çok mutlu." şeklinde görüş belirtti.

Ahmet Bulut, 30 yaşındaki futbolcunun hedefinin, kontrat süresinin dolacağı 2020 yılına kadar Katalan temsilcisinde forma giymeye devam etmek olduğunu da vurguladı.

Arda Turan'ın Barcelona performansı, Arda Turan'ın golleri, Arda Turan transfermark

Bu sezon La Liga'da Barcelona forması ile 18, tüm kulvarlarda 30 mücadelede forma giyen milli oyuncumuz Arda Turan bu süreçte 13 gol 7 asistlik performans üretti. Barcelona forması ile 2 sezonda 55 karşılaşmaya çıkan Arda Turan'ın 15 gol 11 asisti bulunuyor.

Futbolarena anasayfasından devam...

Barcelona Son Dakika Haberleri