Ahmet Çakar: "Arda'nın kimyası bozuldu"

FutbolArena - Spor yorumcusu Ahmet Çakar, Arda Turan ile ilgili bir yazı kaleme aldı. Ahmet Çakar, Barcelona’dan ayrılması beklenen yıldız oyuncunun geleceğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

1
Sabah Gazetesi’nde Arda Turan’ın Bilal Meşe’ye saldırmasını değerlendiren Ahmet Çakar şunları söyledi:
2
Bence Arda yaptığı işten pişman... O da çok üzgün. Geçen yıl Fransa’da yaşananlardan sonra hakkının yendiğini düşünüyor. Belki de onun kimyasını bozan en önemli faktör Barcelona’daki durumunun ne olacağı.
3
Görünen o ki Barcelona’dan ayrılacak... Barcelona’da başarılı oldu mu? Başarısızdır diyemem. İlk 11’de oynamasa da bazı maçlarda kurtarıcı olması, onun Barcelona’da yeterli seviyede olabildiğini gösterdi.
4
Sanırım şimdi ayrılık zamanı. Üç ihtimali var: Ya Barcelona’dan daha aşağıda bir takıma gidecek, bu Arsenal olabilir, İtalya’da bir takım olabilir... Ya da bir Çin ekibi...
5
Üçüncü bir ihtimal ise belki de Türkiye’de bir takıma kiralanabilecek. Empati yaptığımda Arda’yı çok iyi anlıyorum. Barcelona gibi dünyanın bir numaralı takımından ayrılıp, nereye gidersen git mutlu olmak kolay değil.
6
Barcelona’da kazandığının iki katı-üç katı para kazansa da bu, mutsuzluğunu ortadan kaldırmayacak. Arda bir hata yaptı.
7
Aylar ya da yıllar geçtiğinde inanıyorum ki Bilal Meşe’yi gördüğünde "Afedersin ağabey" deyip, boynuna sarılacak. Sarılmalı da...
8
Sporda gerçek düşmanlık olmaz. Anlık öfkeler ya da birkaç ay süren küslükler olur ama kalıcı kırgınlık ya da uzun süreli düşmanlık sporda yer almamalı.

Futbolarena anasayfasından devam...