Barcelona 3-0 Liverpool maç özeti ve golleri İZLE

Barcelona, Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında sahasında Liverpool'u ağırladı. Barcelona'nın gövde gösterisi yaptığı Liverpool maçında sahneye yine Messi çıktı. Barcelona - Liverpool maç özeti ve gollerini izlemek için detaylar haberimizde. 

FutbolArena - Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Barcelona sahasında Liverpool'u ağırladı. Nou Camp'ta oynanan ilk maç adeta nefesleri keserken, Messi fırtınası yaşandı. Barcelona - Liverpool maç özeti ve gollerini izlemek için detaylar haberimizde.


Barcelona - Liverpool maç özeti ve golleri


Şampiyonlar Ligi yarı final ilk maçında Barcelona ile Liverpool karşı karşıya geldi. İlk yarıda Barcelona maça hızlı başlayan taraf olurken, 26. dakikada Luis Suarez takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Suarez bu sezon Şampiyonlar Ligi'ndeki ilk golünü, eski takımı Liverpool'a karşı çıktığı ilk resmi maçta kaydetti. İlk yarı bu skorla tamamlanırken, ikinci yarıda ise sahneye Messi çıktı. 75. dakikada attığı golle takımını 2-0 öne geçiren Messi, 82. dakikada ise frikikten harika bir gole imza attı. Arjantinli yıldız son saniyede Dembele'ye al da at dercesine bir pas göndermesine rağmen Dembele son saniyede karşı karşıya pozisyonda topu kaleci Alisson'a nişanladı.



Barcelona, Liverpool'u yarı final ilk maçında 3-0 mağlup etti. Liverpool ile Barcelona arasında Anfield Road'daki rövanş maçı ise 7 Mayıs 2019da oynanacak.

MESSI'DEN 600 GOL

Öte yandan Şampiyonlar Ligi'nde kariyerindeki 112. golünü atan Messi, Liverpool'a karşı da ilk kez gol sevinci yaşadı. Arjantinli yıldız bu maçta Barcelona kariyerinde toplamda 600. golünü attı.

MAÇ ÖZETİNİ İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN>>>

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER