Barış Başdaş, Adana'yı salladı - Adana Demirspor Haberleri

PTT 1. Lig'de Elazığspor'u 2-1 mağlup ederek finalde Albimo Alanyaspor'un rakibi olan Adana Demirspor'da büyük mutluluk yaşanıyor.

FutbolArena - Play-off'un ilk ayağında Elazığspor'a 3-2 kaybeden Adana temsilcisi sahasında 1-0 geriye düştüğü maçı çevirerek Süper Lig yolunda "devam" dedi.

Adana Demirspor'un ara devrede Göztepe'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Barış Başdaş, 1 gol 1 asistlik performansla maçın yıldızı olurken otoritelerden de tam not aldı.

Eski günlere dönüş sinyali

Teknik Direktör Tayfur Havutçu tarafından hiç şans verilmeyen başarılı stoper, Yılmaz Vural'ın gelişiyle bambaşka bir kimliğe büründü. Kasımpaşa'dan eski hocası Vural'la beraber çıkışa geçen 26 yaşındaki savunmacı, final yolunda sergilediği performansla Demirsporlu taraftarların da sevgilisi oldu.

"Bizim yerimiz Süper Lig"

Ertan Süzgün'e konuşan Barış Başdaş, "Attığım gol ve sonrasında finale kalmamız benim için çok özel ve duygusaldı. Bu sezon cidden çok şansızlıklar yaşadım, sıkıntılar çektim. Ama yılmadım. Çalıştım, pes etmedim. Hep, Mevlam görelim neyler, neylerse güzel eyler diye düşündüm. Sonsuz şükürler olsun" dedi.

Ay yıldızlı formayla tüm yaş kategorilerinde forma giyen Barış Başdaş, 5 yıllık Kasımpaşa macerası sonrası Göztepe'ye transfer olmuş, ara devre de ise Adana Demirspor'a kiralanmıştı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Adana Demirspor Son Dakika Haberleri