Banabi nedir? Banabi nasıl indirilir? Banabi indir (Yemeksepeti Banabi uygulaması)

Banabi nedir, Banabi nasıl kullanılır, Banabi nasıl indirilir, Banabi ne demek, Banabi ne hizmeti veriyor, Banabi uygulaması ile ne yapabilirim şeklindeki aramaların yanıtları haberimizde. 

Banabi nedir, Banabi nasıl bir uygulama, Banabi nasıl kullanılır, Banabi uygulaması indir, Banabi indir, Banabi nasıl indirilir, Banabi nereen indirilir, Banabi android, Banabi İOS, Banabi ne demek, Banabi sipariş, Banabi nasıl sipariş verilir, Banabi uygulaması indir, Banabi ne zaman başladı, Banabi market alışveriş fiyatları, Banabi fiyatları, Banabi alışveriş gibi merak edilen aramaların yanıtlarını hazırladık. Yemeksepeti'nin geçtiğimiz günlerde hizmete sunduğu market laışverişlerinin yapıldığı Banabi uygulaması hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

Banabi nedir? Banabi nasıl indirilir? Banabi market alışverii yap


Trabzonspor'un eski yöneticilerinden Nevzat Aydın'ın sahibi olduğu Yemeksepeti'nin geçtiğimiz günlerde uygulamaya koyduğu Banabi market alışveriş uygulaması kısa sürede gündem oldu. Daha önce piyasada yer alan Getir uygulamasına rakip olarak hizmet verecek olan Banabi uygulamasında insanlar market alışverişlerini yapabilecek. Anında teslimat servisi ile Banabi tercih ettiğiniz ürünleri kapınıza kadar getirecek. Banabi İOS kullanıcılarına açılırken Android uygulaması ile de hizmete girecek.


Banabi nasıl kullanılır?


Banabi uygulamasına telefonunuzdaki Yemeksepeti uygulaması veya webde Yemeksepeti sitesi üzerinden ulaşabileceksiniz. Banabi uygulamasına girdikten sonra market alışverişleri için tercihler karşınıza çıkıyor. Banabi fiyatları Getir uygulamasına oranla %15-20 oranında daha ucuza ürün satışı yapıyor. Banabi uygulaması üzerinden İstanbul Avrupa yakasına market alışverişlerini sipariş edebilirsiniz.

BANABİ TWITTER İÇİN TIKLA!

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER