Chelsea'nin yıldızı Süper Lig'e!

Samuel Eto’o’nun transferi için İngiltere’ye gittiği iddia edilen Fikret Orman’ın öncelikli olarak Demba Ba için görüşmelere başladığı belirtildi.

1
Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Gomis, Eto’o, Hunt ve Demba Ba için ısrarlı girişimlerini sürdürüyor.
2
Samuel Eto’nun yüksek maliyetinden dolayı transfer sürecini ağırdan alan Beşiktaş, bir yandan bonservisi elinde bulunan Gomis ve Hunt’un talep ettiği imza parasını ortadan kaldırmak için uğraş verirken; diğer bir yandan da Demba Ba için Chelsea’nin nabzını yoklamaya başladı.
3 KİRALAMA TEKLİFİ
KİRALAMA TEKLİFİ
Pazar günü Londra’ya giderek Chelsea transfer komitesi yetkilileri ile bizzat bir görüşme yapan başkan Fikret Orman, öncelikli olarak Demba Ba’nın durumunu masaya yatırdı.
4
Önümüzdeki sezon Chelsea’den ayrılması beklenen Demba Ba’yı satın alma opsiyonlu kiralamak için Chelsea’ye bir ön teklif yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, ’bekle’ cevabı aldı.
5
Jose Mourinho’dan gelecek olan rapora göre başkan Fikret Orman ile Mayıs ayının ortasında yeniden görüşmek için sözleşen Chelsea transfer komitesi yetkilileri Demba Ba’nın takımdan ayrılmasına sıcak bakıyor.

Futbolarena anasayfasından devam...