Başakşehir - Sivasspor maçında duygulandıran görüntü

Medipol Başakşehir ve Sivasspor oyuncuları Vodafone Arena yakınlarında gerçekleştirilen terör saldırılarına tepki gösterdi.

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası F Grubu'nda, Medipol Başakşehirspor ile Sivasspor Fatih Terim Stadı'nda karşılaştı. Mücadeleyi Başakşehir 2-0 kazandı.

POLİS KIYAFETİYLE SAHAYA ÇIKTILAR

Karşılaşma öncesi iki takım oyuncuları Beşiktaş'ta Vodafone Arena yakınlarında gerçekleştirilen terör saldırılarına tepki gösterdi.

İki takım da maç öncesi seremoniye polis montu ve şapkasıyla çıkarken, futbolculara, polis üniformalı çocuklar eşlik etti. Futbolcular ve hakemler, ellerinde "79 milyon tek yüreğiz" pankartı taşıdı.

Sahaya çocuklarla ve polis kıyafetiyle çıkan Medipol Başakşehir ile Sivassporlu futbolcular asker selamı verdi.

Futbolarena anasayfasından devam...

Medipol Başakşehir Son Dakika Haberleri