Junior Fernandes'ten transfer açıklaması - Alanyaspor Haberleri

Junior Fernandes Alanyaspor'da kalacak mı? Fernandes kiralık olarak forma giydiğini belirtirken, "Alanyaspor ve geldiğim kulüp Dinamo Zagreb'in anlaşması lazım." diye konuştu.

FutbolArena - Aytemiz Alanyaspor'lu futbolcular Junior Fernandes ve Taha Yalçıner bugünkü antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Junior Fernandes Alanyaspor'da kalacak mı?


Alanyaspor'a devre arasında katılan ve 7 maçın 6'sında skora direkt katkı sağlayan Fernandes, "Çok şükür Alanyaspor formasıyla 4 gol 2 asist yaptım.Buraya gelirken amacım takıma faydalı olabilmek, katkı sağlamaktı. Şu an herşey güzel, yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Umarım performansım daha iyi olur" dedi.

'ALANYA ŞİRİN BİR ŞEHİR'

Fernandes Alanyaspor'da kiralık olarak forma giydiğini belirtirken: "Elbette burada kiralık olarak oynuyorum. Gelecek sezon burada oynar mıyım bilmiyorum. Henüz bunu konuşmak düşünmek için erken. Daha iki ay var ve bu uzun bir süre. Ama dediğim gibi burası güzel, şirin bir şehir. Burada kalmak isterim. Alanya'da mutlu ve huzurluyum. Ama gelecek yıl burada oynamam için Alanyaspor ve geldiğim kulüp Dinamo Zagreb'in anlaşması lazım." şeklinde konuştu.

Türkiye ve Hirvatistan Ligi hakkındaki soruya ise: "Benim için iki farklı lig. Burası mücadelenin daha yoğun yaşandığı, mücadelenin teknik ve taktik ile birleştiği bir lig. Hırvatistan ligi genç oyuncuların bulunduğu, gelişen bir lig. Burası benim için daha heyecan verici, daha iyi" diyerek sözlerini tamamladı.

TAHA: "İYİ TAKIMIZ AMA LİG HENÜZ BİTMEDİ"

Sezon başında orta saha rotasyonu için alınan fakat fazla forma şansı bulamayan Taha Yalçıner ise: "Safet hocamızın gelişiyle birlikte iyi bir çıkışımız oldu. Lig'de daha iyi bir konuma geldik. Biraz alt taraftan uzaklaştık. Ama tabiiki rehavete kapılmadık. Daha lig bitmedi. Bu hafta zorlu bir maça çıkacağız. Gaziantepspor bu maça son şans olarak bakıyorlar. Bu maçtan da galibiyetle ayrıldığımız takdirde çok daha iyi bir konuma geleceğiz. Deplasmanda oynayacağız ancak bizde formda ve iyi takımız. İki takım içinde kolay maç olmayacak. Ancak biz Gaziantepspor deplasmanından puan yada puanlarla dönmek istiyoruz" dedi.

"HOCAMIZIN KARARINA SAYGI DUYUYORUM"

Sözlerinin devamında forma rekabeti hakkında konuşan deneyimli oyuncu: "Sezona bakarsak, ilk devrede daha fazla forma şansı buldum. Ligin 2.
yarısında az forma giymiş olmam benim çalışmamı hiç bir şekilde etkilemiyor. Ben diğer arkadaşlarım gibi antrenmanlarıma ciddi şekilde devam ediyorum. Forma şansı geldiği zaman en iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum. Forma giyip giymemem yada az giymiş olmam hocamızın takdiridir. Hocamızın kararına saygı duyuyorum" şeklinde konuştu.

Haber: Alpaslan Edizer / Alanya

Futbolarena anasayfasından devam...

Aytemiz Alanyaspor Son Dakika Haberleri