Çağdaş Atan: "Hedefim Avrupa"

Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, kariyer hedefleri arasında Avrupa'da çalışmak olduğunu söyledi. 

FutbolArena - Alanyaspor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, Fenerbahçe maçının ardından A Spor'a verdiği röportajda kariyer hedeflerini anlattı ve ileride Avrupa'ya gitmek istediğini söyledi.

Futbolculuğunda radikal bir karar alarak Avrupa'ya gittiğini ve teknik direktörlörlüğünde de Avrupa'da çalışmak istediğini söyleyen Çağdaş Atan şu ifadeleri kullandı:

"ALANYASPOR'DA 2-3 SENE ÇALIŞMAK İSTİYORUM"

Ben daha önce söylediğim gibi Alanyaspor'da 2-3 sene hem staj gibi, hem de kazanım olarak deneyimleyip kendimi geliştirip Avrupa'ya gitmek istiyorum.

"HEDEFLERİM ARASINDA AVRUPA VAR"

Futbolculuğumda da radikal karar alarak Avrupa'ya gitmiştim. Hocalığımda da Avrupa'ya gitmek istiyorum. Bilgimiz, donanımımız bizi oraya taşıyacak mı göreceğiz. En son herhalde Fatih hoca çalışmıştı. Benim de hedeflerim arasında Avrupa'da çalışmak var.

Alanyaspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Aytemiz Alanyaspor Son Dakika Haberleri