Bülent Korkmaz, 4 büyüklerden 10 puan aldı: 'Savaştık!'

Alanyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, bu sezon Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'dan 10 puan aldı.

FutbolArena - Alanyaspor, Süper Lig'in 13. haftasında ağırladığı Beşiktaş'ı 2-0 mağlup etti. Alanyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz, göreve geldikten sonra Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor'a kaybetmedi ve 4 büyüklerden 10 puan elde etti.

"MÜTHİŞ BİR MÜCADELE, SAHADA SAVAŞ VARDI"

Alanyaspor teknik direktörü Bülent Korkmaz maç sonu demecinde "Müthiş bir mücadele, savaş vardı sahada. Sonuna kadar mücadele ettik. Böyle oynadığımız, böyle yüksek konsantrasyonla mücadele edince farklı bir takım oluyoruz. Oyuncularımı kutluyorum gerçekten." diye konuştu.

ALANYASPOR'DA BÜLENT KORKMAZ FIRTINASI

Alanyaspor'da ilk 3 haftadan sonra teknik direktörlük koltuğunu Çağdaş Atan'dan devralan Bülent Korkmaz, yeni takımıyla 10 maçtan 6 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet çıkardı.

Alanyaspor'u maç fazlasıyla 3. sıraya taşıyan Bülent Korkmaz, bu sezon 4 büyükler karşısına çıktığı maçlardaki başarısıyla dikkat çekti.

Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş'ı mağlup eden Bülent Korkmaz'ın öğrencileri, Trabzonspor maçından ise beraberlikle ayrıldı. Alanyaspor, Bülent Korkmaz ile 4 büyüklerden 10 puan elde etti.

1-0 Galatasaray
2-1 Fenerbahçe
1-1 Trabzonspor
2-0 Beşiktaş

Futbolarena anasayfasından devam...

Aytemiz Alanyaspor Son Dakika Haberleri