Alanyaspor'dan Sergen Yalçın açıklaması! "Teklif gelirse"

Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu, Sergen Yalçın ile ilgili açıklamalarda bulundu.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'de teknik direktörlüğe Sergen Yalçın'ın getirilmesinin ardından çıkışa geçen ve küme düşme hattından kurtulan Aytemiz Alanyaspor'da Başkan Hasan Çavuşoğlu açıklamalarda bulundu. Hasan Çavuşoğlu, Alanya Alaattin Keykubat Üniversitesi'nde 'Kariyer Gunleri'nde öğrencilerle buluştu ve soruları yanıtladı.

Aytemiz Alanyaspor'da Sergen Yalçın ayrılacak mı?

Beşiktaş ile adı anılan Sergen Yalçın hakkında konuşan Hasan Çavuşoğlu, "Sergen Yalçın'a da büyük takımlardan teklif gelirse sorun çıkarmayız. Yeter ki düzgün ve etik bir yaklaşım olsun. Futbolcular büyük takıma gitmek isterse önünü açarım. Emre Akbaba ve Merih Demiral'da olduğu gibi. Yeter ki karşıdaki kulüpler dürüst olsun. Futbolcuları ayartmaya çalışmasınlar. Efecan'ı İstanbul'dan 2 büyük takımın yöneticisi futbolcuyla görüşüyorlar. Biz de sözleşme uzattık. Almak istiyorlarsa bizimle görüşme yaparlar, anlaşırsak göndeririz." ifadelerini kullandı.

"OZAN TUFAN SEZON SONUNDA DÖNECEK"

Ozan Tufan'ın geleceği hakkında da konuşan Çavuşoğlu, "Sergen Hocamız, Ozan ile görüşerek buraya gelmesini istedi. Gerisi de bize kaldı. Fenerbahçe ile görüşerek transferi yaptık. Yönetimsel sıkıntılar her takımda olsa da bizim kulüpte olmuyor. Ozan'ı bize biraz geç gönderdiler. Sezonun ikinci yarısı için ücretinin bir kısmını ödedik. Sezon sonuna kadar bizimle olacak, sonrasında Fenerbahçe'ye dönecek." dedi.

Takımdaki performansıyla dikkat çeken Efecan Karaca'nın Milli Takım'da oynayabilecek bir futbolcu olduğunu belirten Hasan Çavuşoğlu, "Efecan'a şu ana kadar Milli Takım'dan davet gelmedi. Efecan, Milli Takım'da oynamayı hak ediyor. Davet bekliyoruz. Şenol Güneş bunu değerlendirecektir." şeklinde konuştu.

Son dakika Aytemiz Alanyaspor Haberleri FutbolArena'da!

Futbolarena anasayfasından devam...

Aytemiz Alanyaspor Son Dakika Haberleri