Alanyaspor'da Welinton sakatlığı şoku

Aytemiz Alanyaspor'da Welinton sakatlığı şoku. Alanyaspor'un Brezilyalı stoperi Welinton, dünkü antrenmanda sakatlanarak idmanı yarıda bıraktı.

FutbolArena - Süper Lig'de ilk yarının son maçında Antalyaspor'a konuk olacak Aytemiz Alanyaspor'da hazırlıklar sürüyor. Turuncu yeşilli takım Cengiz Aydoğan Spor Tesisleri'nde yaptığı dün sabah yapılan antrenmana koşu ve ısınma hareketleriyle başladı.


Alanyaspor'da Welinton sahalardan ne kadar uzak kalacak?


Teknik Direktör Safet Susic gözetiminde yapılan antrenman taktik çalışmasıyla devam etti. Sakatlığı bulunan Mbilla Etame, Chisamba Lungu ve Welinton katılmadı. Arka adelesinde sertleşme olan Vagner Love ise fizyoterapist gözetiminde takımdan ayrı salonda çalıştı. Antrenmanı 2'nci başkan Kamil Köseoğlu ve futbol şube sorumlusu Metin Fahri Özçelik de izledi. Turuncu yeşilli takım maç hazırlıklarını bugün saat 15.30'da yapacağı antrenmanla tamamlayacak ve akşam saatlerinde Antalya'ya giderek kampa girecek.

WELİNTON SAKATLIK YAŞADI, İDMANI YARIDA BIRAKTI

Son haftalarda sakatlık ve kart cezalısı oyuncuların çokluğu nedeniyle lig maçlarına eksik kadroyla çıkan Aytemiz Alanyaspor'da bir sakatlık şoku daha yaşanıyor. Turuncu-yeşillilerin Brezilyalı stoperi Welinton, dünkü antrenmanda sakatlanarak idmanı yarıda bıraktı. Adalesinde yırtık tespit edilen Welinton'un yaklaşık üç hafta sahalardan uzak kalacağı öğrenildi.

Süper Lig ile ilgili tüm gelişmeleri Süper Lig Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Aytemiz Alanyaspor Son Dakika Haberleri