Alanyaspor'da Safet Susic sert çıktı: "Utanç verici"

Alanyaspor Teknik Direktörü Safet Susic, Akhisar Belediyespor maçıyla ilgili sert konuştu...

FutbolArena - Alanyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında sahasında Galatasaray'ı ağırlayacak olan Aytemiz Alanyaspor bu maçın hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Safet Susic bugünkü akşam idmanı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.


Alanyaspor'da Safet Susic'ten Galatasaray açıklaması


Bir önceki maçları Akhisar Belediyespor mücadelesinde oyundan sonra çok sinirlendiğini söyleyen Safet Susic, Galatasaray'a karşı daha iyi mücadele etmeleri gerektiğini anlatarak: "Ümit ediyorum ki Akhisar maçından daha iyi olur. O maçtan sonra çok sinirlendim elbette maç kaybedilir, bu gayet normal ama bu şekilde maç kaybetmek çok üzücü, utanç verici. Eksik oyuncularımız vardı; Haydar, Candeias ve Sackey. Onların dönüşüyle daha iyi bir oyun ortaya koyacağımızı düşünüyorum. Galatasaray'a karşı mücadele edeceğiz fakat yenip yenemeyeceğimizi söyleyemem ama isteyeceğimizi söyleyebilirim" dedi.


Safet Susic'ten Alanyaspor yedekleri hakkında yorum


Akhisar Belediyespor maçında rotasyon oyuncularına şans verildiğinin hatırlatılması ve bunun takıma nasıl yansıdığının sorulması üzerine tecrübeli antrenör:

"Zlamal'a, Dodo ve Cenk Ahmet'e şans verdik. Önümüzdeki sezon elimizde ne olacak? Bu oyuncular bize ne verebilirler? Bunu görmemiz lazımdı. Bazı şeyleri de görme imkanımız oldu" şeklinde konuştu.

Alanyaspor ile ilgili tüm gelişmeleri Aytemiz Alanyaspor Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.


Alanyaspor kaç oyuncu transfer edecek?


Elindeki kadronun gelecek sezon için kendisine yetip yetmeyeceği ve özellikle kiralık oyuncuların durumu hakkındaki soruya ise Susic: "Kiralık oyuncuların takımda kalmasını ben de istiyorum. Ama esas soru kulüp onları burada tutabilecek mi? Çünkü bizim dışımızda olan bir olay bu. Ancak ben onların kalmalarından yanayım. Aynı şekilde takımımıza faydalı olacak yeni oyuncuları getirmeyi elbette istiyorum" şeklinde yanıt verdi.


Safet Susic'in Galatasaray karnesi


Kariyerinde Galatasaray'a karşı 12 karşılaşmada sadece 2 kez galip gelebilen Safet Susic, bu konudaki soruya: "Bu gayet normal bir durum. Ümit ediyorum galibiyet hanesine üçüncüyü ekleriz" diyerek konuşmasını bitirdi.

Haber: Alpaslan Edizer / Alanya

Galatasaray ile ilgili tüm gelişmeleri Galatasaray Haberleri sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Futbolarena anasayfasından devam...

Aytemiz Alanyaspor Son Dakika Haberleri