Alanyaspor Yeni Malatyaspor beIN Sports canlı şifresiz izle (Alanya Malatya CANLI)

Alanyaspor ile Yeni Malatyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında karşılaşacak. Alanyaspor Yeni Malatyaspor maçı şifresiz olarak canlı nasıl izlenir sorusunun cevabı haberimizde.  

Alanyaspor Yeni Malatyaspor beIN Sports şifresiz izle! Süper Lig'de Alanyaspor Yeni Malatyaspor, Alanya Oba Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Alanyaspor Yeni Malatyaspor maçını izlemek isteyen futbolseverler için tüm detayları bir araya getirdik. Alanyaspor Yeni Malatyaspor canlı izle seçeneği var mı? Alanyaspor Yeni Malatyaspor maçını şifresiz izlemenin yolları var mı? Tüm soruların yanıtları haberimizde.


Alanyaspor Yeni Malatyaspor Süper Lig puan durumu (4 Kasım Pazar)


Spor Toto Süper Lig 2018/2019 Sezonu 11. Hafta mücadelesinde, 12 puan -9 averaj ile 13. sırada yer alan Aytemiz Alanyaspor, 15 puan 3 averaj ile 8. sırada yer alan Evkur Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya geliyor.


Alanyaspor Yeni Malatyaspor eksik yada cezalı oyuncular


Ev sahibi takımda Welinton Silva, Ufuk Ceylan, Barış Başdaş, Serge Mbilla Etame, misafir takımda ise Ömer Şişmanoğlu sakatlıkları nedeniyle karşılaşmada forma giyemeyecekler.


Alanyaspor Yeni Malatyaspor maçı ilk 11'leri


Alanyaspor'un ilk 11'i: Haydar, Nsakala, Merih, Tzavellas, Baiano, Sackey, Maniatis, Efecan, Lucas, Fernandes, Cisse

Yeni Malatyaspor'un ilk ilk 11'i: Farnolle, Chebake, Murat Akça, Sadık, Erkan, Murat Yıldırım, Donald, Pereira, Guilherme, Adem Büyük, Boutaib

Alanyaspor Yeni Malatyaspor maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Alanyaspor ile Yeni Malatyaspor, Süper Lig'in 11. haftasında karşı karşıya gelecek. 10.842 kişi kapasiteli Bahçeşehir Okulları Stadyumu Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Müsabaka 4 Kasım Pazar günü saat 16:00'da oynanacak. Bu maç Bein Sports 1'den canlı ve şifreli yayınlanacak. Bein Sports izle seçeneğini arayan futbolseverler için tüm bilgileri haberimizde derledik.

Son dakika Süper Lig Haberleri FutbolArena'da!

beIN Sports şifresiz canlı izlenir mi?

Spor Toto Süper Lig maçlarının yayın hakkını elinde bulunduran Digitürk'ün spor kanalları olan beIN Sports'tan yayınlanan karşılaşmaları şifresiz izleyebilme konusunda futbolseverler birçok arama yapmakta. beIN Sports'u izleyebilmek için öncelikle Digitürk abonesi olmak ve ardından beIN Sports kanallarının dahil olduğu bir spor paketi satın alınmak gerekiyor. beIN Sports kanalını canlı ve şifresiz izleyebilmek bu nedenle mümkün değil.

Alanyaspor - Yeni Malatyaspor maçını beIN Sports Connect ve Digitürk Play'den de izleyebilmeniz mümkün.

Futbolarena anasayfasından devam...

Aytemiz Alanyaspor Son Dakika Haberleri