Alanyaspor, Anastasios Bakasetas ile anlaştı (Anastasios Bakasetas kimdir?)

Aytemiz Alanyaspor transfer atağına kalktı. Yeni sezona hazırlanan Alanyaspor, AEK'da forma giyen 25 yaşındaki forvet arkası oyuncusu Anastasios Bakasetas ile anlaştı. Anastasios Bakasetas kimdir? Detaylar haberimizde.

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig'in yeni sezonu için transfer çalışmalarını hızlandıran Aytemiz Alanyaspor, AEK formasını terleten Yunan futbolcu Anastasios Bakasetas ile anlaşma sağladı. Kadrosunu güçlendirmeye çalışan Aytemiz Alanyaspor, Anastasios Bakasetas transferinde mutlu sona ulaştı.

Anastasios Bakasetas golleri, asistleri, yaşı ve kariyeri


Teknik direktör Erol Bulut'u göreve getiren Aytemiz Alanyaspor, ilk transfer hamlesini gerçekleştirdi. Alanyaspor, AEK'da forma giyen 25 yaşındaki forvet arkası oyuncusu Anastasios Bakasetas ile anlaştı.

28 Haziran 1993 Yunanistan doğumlu olan Anastasios Bakasetas, milli takım formasını bugüne kadar 21 kez terletti. Forvet arkasında görev yapan ve aynı zamanda her iki kanatta da oynayabilen Anastasios Bakasetas, futbol eğitimini Asteras Tripoli kulübünden aldı. 25 yaşındaki sol ayaklı futbolcu, kariyeri boyunca Yunanistan'ın dışına çıkmadı. Anastasios Bakasetas geçmiş dönemlerde Thrasyvoulos, Aris Selanik, Asteras Tripoli, Panionios ve AEK formaları giydi. Yunan futbolcu bu sezon AEK ile çıktığı 30 maçta 9 gole doğrudan katkı sağlarak 6 gol ve 3 asist kaydetti.

Son dakika Alanyaspor Haberleri FutbolArena'da.

Futbolarena anasayfasından devam...

Aytemiz Alanyaspor Son Dakika Haberleri