Aykut Kocaman'ın Konyaspor'u düşüş yaşadı

Atiker Konyaspor, Süper Lig'de 2015-16 sezonuna göre düşüş yaşadı.

FutbolArena Detay - Spor Toto Süper Lig'in güçlü ekipleri arasında yer alan Atiker Konyaspor, büyük çıkış yakaladığı geçen sezonun gerisinde kaldı.

Konyaspor'un Süper Lig'deki puan durumu


Aykut Kocaman yönetiminde 2016-17 sezonuna üç kulvarda başlayan Atiker Konyaspor, Süper Lig'de 2015-16 sezonuna göre düşüş yaşadı.

SÜPER LİG'DE 5 PUANLIK DÜŞÜŞ

Süper Lig'de geçtiğimiz sezon ilk 19 haftada 9 galibiyet 5 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde eden yeşil-beyazlılar, 32 puanla 5. sırada yer alıyordu.

Bu sezon ligde 7 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alarak 27 puan toplayan Konyaspor, 7. sırada kaldı.

TÜRKİYE KUPASI'NDAKİ BAŞARISINI TEKRARLADI

Ziraat Türkiye Kupası'nda geçtiğimiz sezon grubunu lider tamamlayan ve yarı finale kadar yükselen Atiker Konyaspor, Fenerbahçe'ye elenerek şampiyonluk hayallerine veda etmişti.

Kupa arenasında bu sezon ise grubunu yeniden 1. sırada bitiren yeşil-beyazlılar, son 16 turunda Ümraniyespor ile eşleti.

AVRUPA'DA İLK KEZ BOY GÖSTERDİ

Aykut Kocaman yönetiminde 2015-16 sezonunda gösterdiği başarı sayesinde bu yıl UEFA Avrupa Ligi grup etabında ülkemizi temsil eden Atiker Konyaspor hayal kırıklığı yarattı.

Shakhtar Donestsk, Gent ve Braga ile mücadele ettiği Avrupa'da 6 maçın 5'ini kaybeden Konyaspor, grubunu 1 puanla sonuncu sırada tamamladı. Avrupa maçlarının yıpratıcı etkisi Süper Lig'e 5 puanlık düşüş olarak yansıdı.

Futbolarena anasayfasından devam...

Atiker Konyaspor Son Dakika Haberleri