Aydınspor 1923 0 - 1 Ümraniyespor maçı özeti ve golü

Ümraniyespor, Aydınspor 1923'ü deplasmanda yendi ve Türkiye Kupası'nda tur atlama başarısı gösterdi.

FutbolArena - Türkiye Kupası G grubu 5. hafta maçında Aydınspor 1923 sahasında ağırladığı Ümraniyespor'a 1-0 yenildi ve Ümraniyespor kupada tur atlayan takım oldu. 5 puan ile son sırada kalan Bursaspor ise son maçlar öncesinde kupadan elendi.


Türkiye Kupası G grubundan hangi takımlar üst tura yükselecek?


G grubunda lider 9 puan ile Ümraniyespor olurken İstanbul temsilcisi gruptan çıkmayı garantiledi. Ancak grubu lider tamamlamak için, gruptan elenmesi kesinleşen Bursaspor ile son maçını sahasında oynayacak ve bu maçı kazanmak isteyecek.

Grupta 2. sırada 8 puanlı Akhisar Belediyespor var. 3. sırada ise 5 puanlı Aydınspor 1923 bulunuyor. Bursaspor da 5 puanda olsa da bu iki takıma karşı da ikici averajda geride olduğu için elendi.

Ümraniyespor son maçta liderlik için Bursaspor'u ağırlarken Akhisar Belediyespor ise Aydınspor 1923'ü ağırlayacak. Bu iki takım arasındaki ilk maç 2-2 berabere sonuçlanmıştı. Akhisar Belediyespor'a gruptan çıkmak için beraberlik yeterken, Aydınspor 1923 kazanırsa grubu 2. sırada tamamlayacak.


Aydınspor 1923 - Ümraniyespor maçı kaç kaç bitti?


Maçın 40. dakikasında Ümraniyespor'dan Abdullah Halman'ın attığı golle Ümraniyespor öne geçti ve 2. devre de skoru korumayı başararak Türkiye Kupası'nda bir üst tura yükselme başarısı gösterdiler.

Ümraniyespor, Teknik Direktör Erkan Sözeri'nin göreve gelmesinin ardından büyük bir çıkış sergiledi ve hem ligde hem de kupada yollarına emin adımlarla devam ediyorlar ve ligde de 6 maçtır yenilmiyorlar.

Futbolarena anasayfasından devam...

Aydınspor 1923 Son Dakika Haberleri