Avustralya - Almanya maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Avustralya ile Almanya, 2017 Konfederasyonlar Kupası maçında karşı karşıya geliyor. Avustralya - Almanya maçı saat kaçta, hangi kanalda? Detaylar haberimizde...

FutbolArena - Avustralya ile Almanya, Rusya'da düzenlenen 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası'nda karşı karşıya geliyor.


Avustralya - Almanya arasında oynanan maçlar


Avustralya ile Almanya 2017 Konfederasyonlar Kupası'nda B grubunda mücadele edilyorlar. Bu grupta ayrıca Güney Amerika şampiyonu Şili ve Afrika şampiyonu Kamerun da yer alıyor.

İki takım arasında bugüne kadar 4 maç oynanırken Almanya bu maçların 2'sini kazandı, bir maç berabere bitti ve bir maçı da Avustralya kazandı.

İşte iki ülke arasında oynanan 4 maç...

15/06/05KKAlmanya4 - 3Avustralya(2 - 2)
13/06/10DKAlmanya4 - 0Avustralya(2 - 0)
29/03/11HAZAlmanya1 - 2Avustralya(1 - 0)
25/03/15HAZAlmanya2 - 2Avustralya(1 - 1)


Konfederasyon Kupası maçları hangi kanalda? Konfederasyon Kupası maçları saat kaçta oynanıyor?


Konfederasyon Kupası'nda iki grup yer alıyor. 8 takım aralarında Mini Dünya Kupası oynuyorlar.

Dünyadaki kıtaların şampiyonları dışında son Dünya Kupası Şampiyonu da bu kupada yer alırken, Dünya Kupası'na ev sahipliği yapacak olan takım da Mini Dünya Kupası'nda yer alıyor.

Her Dünya Kupası'ndan bir yıl önce yaz aylarında düzenlenen 'Mini Dünya Kupası' resmi olarak FIFA Konfederasyon Kupası adı ile anılıyor. 2018 Dünya Kupası Rusya'da düzenleneceği için bu yaz Konfederasyon Kupası da Rusya'da düzenleniyor ve açılış maçı da Rusya ile Yeni Zelanda arasında yapılıyor. Turnuvada oynanacak maçlar TRTSpor'dan naklen yayınlanacak.

Yarın ise iki maç oynanacak Avrupa Şampiyonu Portekiz ile Kuzey Amerika şampiyonu Meksika'nın maçı dışında, Afrika Şampiyonu Kamerun ile Copa Amerika yani Güney Amerika şampiyonu Şili de karşı karşıya gelecek.


Avusturya - Almanya maçı saat kaçta, hangi kanalda?


Avusturya ile Almanya arasında oynanacak müsabaka 19 Haziran Pazar akşamı saat 18.00'de başlayacak. Tarafsız saha olan, 48.000 kişi kapasiteli Fisht Olympic Stadium Stadı'nda oynanacak karşılaşmayı Amerikalı hakem Mark Geiger yönetecek. Bu maç TRTSpor'dan naklen yayınlanacak.

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER