Avrupa Futbol Haberleri: Alessandro Lucarelli: "Sözümü tuttum, Seria A'ya çıktık"

İtalya'nın köklü kulüplerinden Parma, Serie A'ya yeniden yükselirken takımın kaptanı Alessandro Lucarelli, başarılarını anlatırken gözyaşlarına engel olamadı.

FutbolArena - İtalya'nın köklü ekiplerinden Parma, İtalya Serie A'ya yeniden yükseldi. Takımın 2008 yılından bu yana oyuncusu olan Alessandro Lucarelli, gözyaşlarına hakim olamadı.

2013-2014 yılında Serie D'ye düşürelen Parma sırasıyla 3 lig birden atlayarak Serie A'ya yükseldi ve ülkede bunu yapan ilk takım oldu.

Parma'nın yeniden Serie A'ya çıkmadı. Lucarelli'nin açıklamaları


Takımın 40 yaşındaki kaptanı Alessandro Lucarelli, Parma'nın Serie A'ya dönüşünü kutladı. “Bir söz verdim. Sözümü tuttum" dedi.

Deneyimli oyuncu Alessandro Lucarelli,“Bir söz verdim. Parma'yı Serie A'ya geri götüreceğimi söyledim. Sözümü tuttum. Gerçek olamaz, bu imkansız. Hiç kimse böyle bir finali hayal edemezdi. Ne olduğunu halen kestiremiyorum

Parmada 10. sezonunu geçiren Alessandro Lucarelli,“Bu, üç yıl önce bu muhteşem taraftarlarımız önünde başladığımız bir yolculuk. Zor anlar yaşadık, Onlar takımları için hiç pes etmediler ve onların kaptanları olmaktan gurur duyuyorum. Şimdi oynar mıyım bilemiyorum. göreceğiz. Sadece şu an şampiyonluğu kutlamak istiyorum" diye konuştu.

"NEREDEYSE ÖLMÜŞ HİSSETTİK"

Lucarelli geçen sene emekliye ayrılacağını söyledi, ancak Lega Pro'dan Serie B'ye terfi edince, fikrini değiştirip bir sezon daha kalmaya karar vermişti.

Lucarelli, Frosinone ile oynadıkları maçla ilgili, “Frosinone 2-1'e gittiğinde, neredeyse ölmüş hissettik ve play-off'a hazırlanıyorduk. Sonra kalabalığın neşesini duyduk ve neler olduğunu bilmiyorduk. Foggia'ya bize gerçekten büyük bir iyilik yaptığı için teşekkür ediyoruz" dedi.

İtalya Serie A Haberleri FutbolArena'da

Futbolarena anasayfasından devam...

SON HABERLER